Senin configin kötüdür kankam sc de suç arama yeni config bulSc'yi uzun zaman oldu kullanıyorum genelde aram vs oynuyorum.
Evade gerçekten geliştirilmesi gerekiyor misal zac e attığında yerinde sabit duruyor hep kaçmama izin vermiyor hemde skille kafa atıyor
yada diana q'su gibi. Takım arkadaşlarının skillerini bile doggelemeye çalışıyor misal janna q su gibii skill atılınca skill gelmeden saçma sapan hareketler yapıyor misal ekko q atıcanca karakter yerine yapışıyor ve yine skille kafa atıyor. olması gereken skilli yumusak şekilde yandan dolanıp devam etmek ama dansöz gibi titriyor ne atak yapmama izin veriyor nede kaçmama.
Skillden kaçıcam diye genel olarak 5 kişinin arasına kafa atıyor hem skill yeme hemde ölümüne neden oluyor.
Perfect Predictions diyorsunuz ama skilleri o kadar saçma sapan atıyorki hangi birini söylesem bilemiyorum.
Demin brand oynadım bir kere bile ne w nede q tutturdu.
yada thresh,bc,ahri,aniva,caitlyn,cho,corki,lux,morg,morde,velkoz,zed gibi skillshot karakterleri vasat durumda.
tabi iyi olanlarda var viktor,pyke,naut,ez gibi süper oynatmasada idare eder.
Lütfen güzel bir güncelleme ile bu sorunları görün, iyi forumlar.
@LeftSpace
Config atsam ne olacak ayarları zaten belli ?Senin configin kötüdür kankam sc de suç arama yeni config bul
Skilleri keskinlikten öte skill gelmeden skillin geçeceği alanı tamamen kapatıyor köşesine yapıştıyor skill alanının karakteri ve skilli yemiş oluyorsun.açıkçası her ne kadar her skilli dodgelamıyor diye şikayet gelse de ws rebornun ilk halindeki evade oldukça iyiydi çok smooth dodgelar atıyordu şuan aşırı keskin ve arada bir şampiyonlar durdukları yerde titriyor veigarda fazla yaşadım bu durumu titreme skill dodgelarken değil de direkt farm alırken oluyor yani
Hocam ban riski nedirkral evade konusunda haklı olabilirsin fakat onun dışında scriptte fazla kusur yok yani herolar gayet ideal free scripte göre brand tarzı skill shotu olan herolarda da prediction ayarını iyi yaparsan gayet güzel tutturuyor bence senin sıkıntın confige güzel ayar çekememen scripti daha iyi anlarsan bence bu skill tutturma sorunun ortadan kalkaro zaman anlarsın ne kadar iyi oldugunu scriptin
hile undetected fakat botla kasılmış hesapla oynuyorsun ban yersin veya gold plattan sonra fazla rapor yersen belli edersen yine yiyebiliyorsun ama yinede kolay kolay yemezsinHocam ban riski nedir
Ücretli miBGX ve Toiir den daha kaliteli bence
Niye atılmasın en azından sırayla yavaş yavaş olabilir misal ahri'den başlanabilir.Evade konusunda haklısın evet onun dışında ki çarlara pek el atılacağını sanmıyorum açıkçası
Sistem yakalayıp banlamıyorsa belli etmemhile undetected fakat botla kasılmış hesapla oynuyorsun ban yersin veya gold plattan sonra fazla rapor yersen belli edersen yine yiyebiliyorsun ama yinede kolay kolay yemezsin
Haklısın fakat her zaman vakit bulup üstünde durulmadığı için o açıdan dolayı öyle söyledimNiye atılmasın en azından sırayla yavaş yavaş olabilir misal ahri'den başlanabilir.
belli etmeden oynarsan rapor yemezsen ban yemezsin kral ama bot hesaplarda 2 3 rapor bile yesen sistem bot hesap olduğunu anladığında banlanıyorsun ona dikkatSistem yakalayıp banlamıyorsa belli etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?