Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
daha demin bazıları da samira ile yaşamış bunu shampın yeteneklerini fullemeden kaynaklı olabilir scde tavsiye olarak configi sil yükle yaparsan düzelebilirbeyler sc ile vayne oynarken eskiden çok iyi adam kesiyordu vurup kaçıyor e fln atıyordu şimdi giriyorum oyuna adam görüyor zar zor dalıyor ne e atıyor ne vurup q ile geriye kaçıyor sebebi nedir
SC resetleme yap. appdata klasöründen komple sil. Tekrardan yükle. Ayarları antreman modunda dene bi istersen.beyler sc ile vayne oynarken eskiden çok iyi adam kesiyordu vurup kaçıyor e fln atıyordu şimdi giriyorum oyuna adam görüyor zar zor dalıyor ne e atıyor ne vurup q ile geriye kaçıyor sebebi nedir
Ayarlar fazla fulleniyor bunları normal haline getirdiğin zaman aynı etkiyi tekrar alırsınbeyler sc ile vayne oynarken eskiden çok iyi adam kesiyordu vurup kaçıyor e fln atıyordu şimdi giriyorum oyuna adam görüyor zar zor dalıyor ne e atıyor ne vurup q ile geriye kaçıyor sebebi nedir
güncellemeden sonra belki confiğin bozulmuş olabilir tekrar config yüklebeyler sc ile vayne oynarken eskiden çok iyi adam kesiyordu vurup kaçıyor e fln atıyordu şimdi giriyorum oyuna adam görüyor zar zor dalıyor ne e atıyor ne vurup q ile geriye kaçıyor sebebi nedir
Oyunu mu silmek lazım yoksa sc yi mi1-%appdata% klasörünü temizle
2-Ayarlardan config reset al
3-Silip Tekrar Yükle
4-Ayarlara mümkün olduğunca elleme
Oyun hangi diske kurulu ise script o diske kendi config ve log dosyalarını ekler oradan scriptin log dosyalarını silmen lazımOyunu mu silmek lazım yoksa sc yi mi
Ondan sonra sc ban riski azalıyor yaniOyun hangi diske kurulu ise script o diske kendi config ve log dosyalarını ekler oradan scriptin log dosyalarını silmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?