1 Ağu 2020 #1 dawsown D Onaylı Üye Katılım 2 Tem 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI lol scirpt uygulamalarını açıyorum oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz oyun ve lol scirpt uygulması kapanıyo
lol scirpt uygulamalarını açıyorum oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz oyun ve lol scirpt uygulması kapanıyo
Çözüm L L Leonardo778 1 Ağu 2020 Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım yardımcı olurum.
Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım yardımcı olurum.
1 Ağu 2020 #2 Leonardo778 L Onaylı Üye Katılım 30 Tem 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım yardımcı olurum. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım yardımcı olurum.
1 Ağu 2020 #3 Yabgu İs King Colluthus Seçkin Üye Katılım 23 Tem 2020 Mesajlar 310 Çözümler 4 Tepki puanı 56 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI Leonardo778' Alıntı: Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım yardımcı olurum. Genişletmek için tıklayın ... Dostum Drawing diye birşey yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Leonardo778' Alıntı: Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım yardımcı olurum. Genişletmek için tıklayın ... Dostum Drawing diye birşey yok
1 Ağu 2020 #4 silvakinho S Üye Katılım 1 Ağu 2020 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 Yaş 34 5 HİZMET YILI vce tem que desativar os drawings no botao f5, ta qual elo bora jogar? Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 dawsown D Onaylı Üye Katılım 2 Tem 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI ? Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Ağu 2020 Yasaklandı #6 jeysonşolliş J Banlı Üye Katılım 28 Haz 2020 Mesajlar 291 Tepki puanı 6 Yaş 25 5 HİZMET YILI dawsown' Alıntı: lol scirpt uygulamalarını açıyorum oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz oyun ve lol scirpt uygulması kapanıyo Genişletmek için tıklayın ... Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım olur Oyla 0 Olumsuz oyla
dawsown' Alıntı: lol scirpt uygulamalarını açıyorum oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz oyun ve lol scirpt uygulması kapanıyo Genişletmek için tıklayın ... Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım olur
1 Ağu 2020 #7 Yabgu İs King Colluthus Seçkin Üye Katılım 23 Tem 2020 Mesajlar 310 Çözümler 4 Tepki puanı 56 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI jeysonşolliş' Alıntı: Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım olur Genişletmek için tıklayın ... Nasıl Devre Dışı Bırakır Ben Oyla 0 Olumsuz oyla
jeysonşolliş' Alıntı: Çizimler işlevini devre dışı bırakıp, özel bir tane girmeli ve devre dışı, sonra evet normale dönmelisin, umarım olur Genişletmek için tıklayın ... Nasıl Devre Dışı Bırakır Ben
1 Ağu 2020 #8 Siendra She smiled and she spread her light around herself Seçkin Üye Katılım 24 Eki 2016 Mesajlar 462 Çözümler 27 Tepki puanı 54 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Yabgu İs King' Alıntı: Nasıl Devre Dışı Bırakır Ben Genişletmek için tıklayın ... C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri True yaparsanız düzelecektir anlamadıysanız veya yapamadıysanız ozele gelebilirsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
Yabgu İs King' Alıntı: Nasıl Devre Dışı Bırakır Ben Genişletmek için tıklayın ... C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri True yaparsanız düzelecektir anlamadıysanız veya yapamadıysanız ozele gelebilirsiniz
2 Ağu 2020 #9 jeanjogador1222 J Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2020 Mesajlar 62 Çözümler 5 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI dawsown' Alıntı: lol scirpt uygulamalarını açıyorum oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz oyun ve lol scirpt uygulması kapanıyo Genişletmek için tıklayın ... disable the drawing settings within the Autoloss note file and will stop closing on its own Oyla 0 Olumsuz oyla
dawsown' Alıntı: lol scirpt uygulamalarını açıyorum oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz oyun ve lol scirpt uygulması kapanıyo Genişletmek için tıklayın ... disable the drawing settings within the Autoloss note file and will stop closing on its own
4 Ağu 2020 #10 jeanjogador1222 J Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2020 Mesajlar 62 Çözümler 5 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI çizimler etkin olduğu için f5 tuşuna basarak veya otomatik kaymayı düzenleyerek devre dışı bırakmanız gerekir Oyla 0 Olumsuz oyla
çizimler etkin olduğu için f5 tuşuna basarak veya otomatik kaymayı düzenleyerek devre dışı bırakmanız gerekir
4 Ağu 2020 #11 vitoriafeliz444 V Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2020 Mesajlar 50 Çözümler 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI turn off the drawings on the autoloss notepad and it will stop Oyla 0 Olumsuz oyla