LoL script açıkken oyun bilgisi önemli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hacı oyun bilgin ve sc olsun takıma 2 3 tane kötü oynayan gelirse oyundan ne zevk alıyorsun ne bişey alıyorsun (mastera 2 hesap çıkarmıslığım var)

ama oyun bilgin ve yanında duon varken fazla zorlanmazsın ben tek başıma oynuyordum hep

Moderatörün son düzenlenenleri:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyun bilgisi zaten cok onemli yoksa boşluga bas oyna cıkmak yerine seni düşürür cok feedlersin yanına bir sup çek en güçlü rol adc çünkü 1 haftada normal aralıklarla oynasan bile elması gorursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ben şahsen esnekte kasıyorum şuan daha doğrusu esnekte lose almaktan bıktım esnekte kasmanı hiç bir şekilde önermem 5 pre kafana vuruyor genelde tek çift kas oyun bilgin varsa eğer fazla kaybetmezsen maximum altın 1 plat liginde felan kalırsın 1 hafta içersinde

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
evet oyun bilgisi önemli ve attığın oyun sayısına göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk tabiki fark eder oyunu takip etmen de gerekiyor sonuçta

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valla aga hiç fark etmiyor tek başına kasılmaz bu saatten sonra elo ister sc ol ister olma az önce oyuna sup jhin aldı adam rezil etti oyunu sen ne kadar da iyi oynasan bile adamlar çok trollüyor. En az iki kişi sağlam oynarsa rahat elo kasarsın bu da genelde jg ve mid pre girceniz ki öyle sen iyi oynasan adam botta dakka 10 da 5 kere ölmüs ne bileyim middeki adam troll daha bir sürü şeyler var yani tek kasmak aşırı zor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
LoL'de hileyle bir haftada maksimum hangi ranka çıkılır? Fresh account ve scriptsiz West sunucusunda Platin 2'ye kadar çıktım. Oyun bilgisi script açıkken önemli mi?
tabii ki çok önemli lol'de önemli olan oyun bilgisi script sadece senin düşündüğün pozisyonu oynuyor gibi düşünüyorum ben. script kullanıp gold-silver eloda stuck kalanlar var. genelde script ile iyi mekaniklerle başta kasıyorsun fakat sonra scriptin verdiği özgüvenle genelde maç satılıyor.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Script kullanırken oyun bilgisi önemli space basarken farenin nerde olduğu karakterin konum almasını etkiliyor.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
oyun bilgisi çok önemli değil ama takımın önemli ama

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
LoL'de hileyle bir haftada maksimum hangi ranka çıkılır? Fresh account ve scriptsiz West sunucusunda Platin 2'ye kadar çıktım. Oyun bilgisi script açıkken önemli mi?
SC pek fazla optimizasyonlu çalışmıyor arada elinle manuel kontrol etmen gerek oyun bilgin de varsa EU da rahat plat ligini aşabilirsin fakat TR serverinde sağlam bir duon yoksa gold-plat arasında gidip gelirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam oyun bilgisi de önemli hatta scripte destek verirsen kendin çok daha iyi yerlere gelirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyun bilgisi her zaman önemli sc sadece mekanik açığını kapatır

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyun bilgiside kısmen önemli bazı karakterlerde bazı skilleri manuel olarak atman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Script varken senin yapman gereken çok birşey kalmıyor fakat takımın kötü olunca oyunu ne yazıkki kazanmak zorlaşıyor.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Önemli olmaz mı ? Dodgeların skillerin mükemmelde olsa , oyunu bilmedikçe hiçbir işe yramaz

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben her zaman diyorum bu oyunda duosuz solo q atılmaz diyeeeee. adam garen aldı 0 18 oynadı 5 dakika önce maçtan çıktım 22/4 gidiyorum syndra ile adam darius bi yakalandım ben ölünce oyun bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...