Hesabı öncesinde 30 levele kassam hilesiz bir şekilde ban süresi uzar mı yoksa boşa emek harcamış mı olurumtest ettim ama herkeste böylemi bilmiyorum yeni açılmış hesaplarda direk ban atıyor
fresh hesap olarak aldım zaten bot ile kasılmış direk ilk oyunda oyunun ortasında banlandıHesabı öncesinde 30 levele kassam hilesiz bir şekilde ban süresi uzar mı yoksa boşa emek harcamış mı olurum
ilk çıktığında kullanmıştım ben de ilk hesap 1.5 hafta dayandı ondan sonra ne yapsam dayanmadı format bile attım temiz pc ona rağmen direkt patlıyor hesapBen önceden kullanıyordum 9 ay önce hesabım şifresini unuttum daha onaylı üye olamadım 9 ay önce kullandığımda ban yememiştim şimdi de yemem diye düşünüyorum .
boşa emek harcamış olursun.Hesabı öncesinde 30 levele kassam hilesiz bir şekilde ban süresi uzar mı yoksa boşa emek harcamış mı olurum
kanka 10 lira 30 level hesaplar al bir siteden uğraşacağınaHesabı öncesinde 30 levele kassam hilesiz bir şekilde ban süresi uzar mı yoksa boşa emek harcamış mı olurum
hesabı kastıkları program bende de var istesem kasabilirim sadece vakit işikanka 10 lira 30 level hesaplar al bir siteden uğraşacağına
fresh hesaplar deneyimlerime göre daha çabuk tespit ediliyor, eski hesabımda hala oyun atmaktayım +50 oyunu geçmiş bulunmakta ve hala ban yemedifresh hesap olarak aldım zaten bot ile kasılmış direk ilk oyunda oyunun ortasında banlandı
sonuçta ne bekliyorsun ki
dostum eskiden 5 ay falan oynamışlıgım var ban yemeden yine bu forumun scsiyle yine freeydi o zamanlar 50 yorum atmak yetiyordu ve 2 saate falan atılıyordu yani ulasmak cok zor degildikanka free sc sonuçta ne bekliyorsun ki bide üstüne herkes kullanıyor daha hızlı belli oluyor normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?