Aşırı pahalı olmasın yeter reisim@Champace Bütçeniz nedir?
250$ ilk ay sonrasında 124$ dolar uygun mu sizin için private bir script çünkü ban sorunu da yaşamazsınız.Aşırı pahalı olmasın yeter reisim
Sen benim maaşın yarısını bitirdin knkm okadarda zengin deilim250$ ilk ay sonrasında 124$ dolar uygun mu sizin için private bir script çünkü ban sorunu da yaşamazsınız.
İlk ay böyle hocam ya sonrasında dediğim gibi 124$ düşüyorSen benim maaşın yarısını bitirdin knkm okadarda zengin deilim
Rhaast reis guvenilirmi sence knkm o nasıl senin dediklerin pahalı knkm ya aylık 5b çok deilmiİlk ay böyle hocam ya sonrasında dediğim gibi 124$ düşüyor
Sunucumuz da yayın açan arkadaşlar oluyor onları izleyip sorularınızı sorabilirsiniz, sizleri müşteri kanalına alabilirim oradan da bilgi sahibi olabilirsiniz, konu da ve discord sunucusunda da yorumlar var zatenRhaast reis guvenilirmi sence knkm o nasıl senin dediklerin pahalı knkm ya aylık 5b çok deilmi
Eve geçince discordunuza gelirim 1 gunluk alırım denerim bi sıkıntı olmazsa devamında gelir hocamSunucumuz da yayın açan arkadaşlar oluyor onları izleyip sorularınızı sorabilirsiniz, sizleri müşteri kanalına alabilirim oradan da bilgi sahibi olabilirsiniz, konu da ve discord sunucusunda da yorumlar var zaten
Kalite farkı mevcut ve ban olayı da söz konusu kendisinden bir ürün satın almadım ama toir script satıyor yani çok söze gerek yok.Rhaast reis guvenilirmi sence knkm o nasıl senin dediklerin pahalı knkm ya aylık 5b çok deilmi
Yardımcı olurumEve geçince discordunuza gelirim 1 gunluk alırım denerim bi sıkıntı olmazsa devamında gelir hocam
Dc link atsana reisimYardımcı olurum
senin dedıgın fıyatlarda biraz tuzlu knkm oyuzden yoksa tabıkı kalıte farkı vardır varsa bıraz daha uygunu daha ıyı olur zaten bana gorus versın yeterKalite farkı mevcut ve ban olayı da söz konusu kendisinden bir ürün satın almadım ama toir script satıyor yani çok söze gerek yok.
daha uygunu yok maalesef bütçenizi ayarladığınız zaman yazarsanız yardımcı olurum sizesenin dedıgın fıyatlarda biraz tuzlu knkm oyuzden yoksa tabıkı kalıte farkı vardır varsa bıraz daha uygunu daha ıyı olur zaten bana gorus versın yeter
ban olayı 0 mı bu sc deKalite farkı mevcut ve ban olayı da söz konusu kendisinden bir ürün satın almadım ama toir script satıyor yani çok söze gerek yok.
2023'ten beridir evet hocamban olayı 0 mı bu sc de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?