dostum şuanki durumda 6 hafta diye birşey yok hile algılanma süresi olarak 2 gün veriliyor inject ettiğin an 2 güne ban yiyorsunbu neyin tribi ? hile zaten ban atıyordu. bunun için bu foruma mı kayıt oldunuz gerçekten. hile ban atıyor diye konuda zaten yazıyor.6 saatte atar 6 haftada atar elbet atıyor yani.elvde triplerine falan gireceksiniz gidin zaten.
Hile 6 aydır ban atmıyordu.1 sene ban yemeyenler vardı.Şuan en dandik hile bile 3 günde ban yerken bu 6 saatte ban yemeye başladı.Sanırım yanlızlık problemın var.Psıkolojin bozulmuş.İsteyen gelir isteyen gider milletin gitmesinden bu kadar rahatsız olacağına dışarı çıkta bir manita yap.Yanlızlık kötübu neyin tribi ? hile zaten ban atıyordu. bunun için bu foruma mı kayıt oldunuz gerçekten. hile ban atıyor diye konuda zaten yazıyor.6 saatte atar 6 haftada atar elbet atıyor yani.elvde triplerine falan gireceksiniz gidin zaten.
asldkaslşdkalsdksla anlıyorum kankaHile 6 aydır ban atmıyordu.1 sene ban yemeyenler vardı.Şuan en dandik hile bile 3 günde ban yerken bu 6 saatte ban yemeye başladı.Sanırım yanlızlık problemın var.Psıkolojin bozulmuş.İsteyen gelir isteyen gider milletin gitmesinden bu kadar rahatsız olacağına dışarı çıkta bir manita yap.Yanlızlık kötü
mecazen söyledimdostum şuanki durumda 6 hafta diye birşey yok hile algılanma süresi olarak 2 gün veriliyor inject ettiğin an 2 güne ban yiyorsun
Çok haklısın oyuna gelıpte memoryhackers ı açmısın hıle report diyolar.Kendileri aynı hileyi kullanıpta dayak yiyince böyle yapıyolar.6 aydır onaylı uyede ban yemıyoduk.Hile ne zaman üyelere açıldı anında fix yedi.Şimdi o üyeler kulanıpta hergün yeni hesap açsın.Veririm 100 lira lazye oynarım bi 6 ay dahaOnaylı üye değilde Sadece üyelerede acarlarsa olcagı bu onune gelen ındırdı kullandı ey gıdı eskı zamnlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?