LoL script ban riski nasıl azaltılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dodge ayarını biraz kısıp arada random skill atabilirsin windsharp varken uzun aylar bu sekil ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eski hesap kullan (rep yuksek olursa daha iyi) ve evade gibi bariz seyler kullanma, iyi oyunlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Vanguard varsa bilgisayarında kesinlikle bir hile inject etmemeni tavsiye ederim çünkü vanguard kuruluyken başka oyunda hile kullandığında vanguard bunu algılıyor ve ardından VALORANT girip hilesiz oynasan bile banlanıyorsun perma ve de 3 ay cihaz banı. Hile koruması sıkıntılı yani. Örnek olarak verdim başıma geldi çünkü 2 kez main hesabım gitti, yaklaşık 3000 TL lik hesaplar..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şu zamana kadar şunu anladım ne yaparsan yap istersen 500 lira ver hile için ban dalgası geldiğinde yine ban yiyosun yapacak bir şey yok yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
skin changer kullanmayıp evade ayarlarını da max yapmadığınız sürece uzun süre ban yemezsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, neden ban yediğiniz ve ban riskinizi nasıl azaltabileceğinizi ele alacağım bir konuya hoş geldiniz.

Öncelikle ban riski ne yaparsanız yapın %100'dür. Hileyi hesabınıza enject ettiğinizde hesabınız flaglenir ve ban dalgalarında & raporlamalarda kalıcı olarak uzaklaştırılır. Hileyi kullanırken bunu göz önünde bulundurarak kullanın.
Genelde script hesaplar sezon sonu yapılan ban dalgalarında yasaklanır bu yüzden çoğu script kullanıcısı sezon sonu gelmeden hesaplarını elden çıkartır. Tabii tek neden bu değil eğer çok fazla rapor yerseniz (son zamanlarda bu nedenden dolayı ban çok az görülüyor) veya karşı takımdan biri sizin scriptinizi çok belli ettiğiniz bir pozisyonu kayıt alıp ticket olarak gönderirse de ban yiyebilirsiniz.

Gel gelelim bunu nasıl azaltabileceğimize, ben kendimden örnek vermek istiyorum. Bu sezon bitmeden önce elimde 4 adet hesap kaldı ve bunların 3 tanesi ile ban dalgası gelmeden 1-2 gün önce oyun atmıştım ve hepsi ban dalgasında kalıcı olarak uzaklaştırıldı ama ban dalgasından 1.5-2 hafta öncesine kadar hiçbir oyun atılmamış olan hesabım ban dalgasından kurtuldu. Aklınıza şöyle bir soru gelmiş olabilir, "ban dalgasını nasıl anlayacağız?" hemen açıklayayım. Son ban dalgasından 4-5 gün önce forumda ve Discord sunucusunda oyuncular ban yedikleri görselleri paylaştı ve daha sonra ban dalgası geldi. Yani, bu şekilde çok fazla feedback görürseniz scripti kullanmayı belli bir süreliğine bırakın.

Gelelim 2. yöntemimize, üstte de dediğim gibi ban riskimiz %100 bu yüzden legit oynamak pek tercih edilmiyor çoğu oyuncu zaten ban yiyeceğim bari rage oynayayım kafasında olduğu için hesabın ömrü daha da kısalıyor fakat fazladan kazanacağımız 1 gün bile kardır o yüzden benim tavsiyem kesinlikle rage kullanmayın kendi legit ayarlarınızı yapın veya Discord sunucusunda bulunan Config'lerden kendinize en uygun olanı seçin.

Konum bu kadardı, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

İyi forumlar.
oyunda oyuna ban riski azaltılabiliyor örneğin csgo da legit oynarsanız ban yeme riskiniz düşer fakat bazı oyunlarda öyle değil oyun içine inject lediğinizde bile ban yiyebiliyorsunuz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
birazdaha belli etmemeye calıs başka yolu ordugunu düsünmüyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
2 haftada master kasıp satmış arkadaşım ban yemeden tamamen şans galiba

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fark etmiyor dostum her türlü yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, neden ban yediğiniz ve ban riskinizi nasıl azaltabileceğinizi ele alacağım bir konuya hoş geldiniz.

Öncelikle ban riski ne yaparsanız yapın %100'dür. Hileyi hesabınıza enject ettiğinizde hesabınız flaglenir ve ban dalgalarında & raporlamalarda kalıcı olarak uzaklaştırılır. Hileyi kullanırken bunu göz önünde bulundurarak kullanın.
Genelde script hesaplar sezon sonu yapılan ban dalgalarında yasaklanır bu yüzden çoğu script kullanıcısı sezon sonu gelmeden hesaplarını elden çıkartır. Tabii tek neden bu değil eğer çok fazla rapor yerseniz (son zamanlarda bu nedenden dolayı ban çok az görülüyor) veya karşı takımdan biri sizin scriptinizi çok belli ettiğiniz bir pozisyonu kayıt alıp ticket olarak gönderirse de ban yiyebilirsiniz.

Gel gelelim bunu nasıl azaltabileceğimize, ben kendimden örnek vermek istiyorum. Bu sezon bitmeden önce elimde 4 adet hesap kaldı ve bunların 3 tanesi ile ban dalgası gelmeden 1-2 gün önce oyun atmıştım ve hepsi ban dalgasında kalıcı olarak uzaklaştırıldı ama ban dalgasından 1.5-2 hafta öncesine kadar hiçbir oyun atılmamış olan hesabım ban dalgasından kurtuldu. Aklınıza şöyle bir soru gelmiş olabilir, "ban dalgasını nasıl anlayacağız?" hemen açıklayayım. Son ban dalgasından 4-5 gün önce forumda ve Discord sunucusunda oyuncular ban yedikleri görselleri paylaştı ve daha sonra ban dalgası geldi. Yani, bu şekilde çok fazla feedback görürseniz scripti kullanmayı belli bir süreliğine bırakın.

Gelelim 2. yöntemimize, üstte de dediğim gibi ban riskimiz %100 bu yüzden legit oynamak pek tercih edilmiyor çoğu oyuncu zaten ban yiyeceğim bari rage oynayayım kafasında olduğu için hesabın ömrü daha da kısalıyor fakat fazladan kazanacağımız 1 gün bile kardır o yüzden benim tavsiyem kesinlikle rage kullanmayın kendi legit ayarlarınızı yapın veya Discord sunucusunda bulunan Config'lerden kendinize en uygun olanı seçin.

Konum bu kadardı, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

İyi forumlar.
Kanka ben legit oynadım 1 haftadır falan ban yemedim skill dodgeleme skıntı olabilir ama kombolarda falan sorun olmaz sanki arada kapat mesela :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yüksek ban riski olan eavede açık olursa ban riski artar undected bir sc ile yada sadece kite programı ile bansız bir şekilde devam edebilirsin

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam bişey fark etmiyor ya okadar uğraştım ben hani format atıp üstüne o banlı hesapları bidaha hiç açmadım yine ban yine ban

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka ilk öncelikle çok belirgin sürekli ve insanların gözüne batacak seviyede kullanmaman gerekiyor çünkü fark edip reportlarlarsa hesap eliden gider ve büyük ihtimalle perma ban yersin.

Hileyi kullanırken arada skill yemeye ve ölmeye dikkat et
Her oyunda 3-5 defa ölsen çoğu kişi süphelenmez.
Ve ayrıca çok dikkat çekip reportlanırsan lol senin kaç defa tıkladığını görebiliyor eğer ki bu sayı anormal seviyede azsa direk banı yersin
Ve ayrıca çok fazla sohbete yazma insanlarla ne kadar muhabbete girersen enselenme şansın o kadar artar kanka ama 0 yazı takılma bence.Makul bir miktarda yaz
Önerilerim bu kadar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka ban yeme riski azaltılamaz. imkansız bence ama belki legit oynarsan ban yemezsin

Üye
3 HİZMET YILI
script kullandığınız hesabı, kasmak istediğiniz hesapla duo maça sokarak, asıl hesabınızı kasın arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evadeyi düşük seviyeye alırsan ban yeme olasılığında düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...