Lol Script ban yeme muhabbeti hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şimdi arkadaşlar aklıma takılan nokta şu ben hileyi açtım oynuyorum aradan 1 hafta geçti ve hala ban yemedi hesabım bu banlanma olayı nasıl gerçekleşiyor oyun içinden birisinin oyun sonunda seni hile diye raporlaması mı lazım yoksa kendiliğinden rapor yemesen de oyun bunu algılayıp ban mı atıyor ? ve ban süresi ne kadar ? bilgili arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim...

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şöyle ki hile olduğunu belli edersen risk artar örneğin bütün skilleri dodgelersen adamlar fark ederse report ederse ban yeme riskin artar kullanacaksan dodgesiz kullan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben 1 aydır yemedim insanların seni scriptten rapor etmesi süreci hızlandırıyor tabi ama mekanizmayı bilmesem de eninde sonunda ban yiyosun

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
1 ay olsun 3 ay olsun eninde sonunda ban yiyorsun yememe ihtimalin yok kısacası

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dan 30-40 tl ye bir hesap al.
hile ile bununla DUO gir.
Kendi hesabını kastır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum kusura bakma ama 2.5 ayımdayım ben inanmıyorum ban yiyeceğime eğerki yersemde seni haber edicem
Hocam peki bir şey sorucam ben diyelim hesabımı plat eloya kadar script ile kastım hiç rapor yemedim yada ban yemedim diyelim bu süreçte plat olduktan sonra script ile oynamayı bıraktım ileriki süreçte ban yeme riskim yine olur mu ?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eğerki ban yersen sınırsız perma ban yiyiceksin bunu bilerek oynamanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 ay olsun 3 ay olsun eninde sonunda ban yiyorsun yememe ihtimalin yok kısacası
Hocam peki bir şey sorucam ben diyelim hesabımı plat eloya kadar script ile kastım hiç rapor yemedim yada ban yemedim diyelim bu süreçte plat olduktan sonra script ile oynamayı bıraktım ileriki süreçte ban yeme riskim yine olur mu ?

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
tabii ki de yiyorsun.
ben kendi main hesabımda 1 ay kadar oynadım plat hesaptı ve ban yedi 1 yıl bile olsa eninde sonunda kesinlikle ban yiyorsun

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dostum kusura bakma ama 2.5 ayımdayım ben inanmıyorum ban yiyeceğime eğerki yersemde seni haber edicem
sıfırdan hesap açtım ve 1 ay boyunca ban yemedi 3-4 gün önce ban yedi, demek istediğim sende 5 ay sonra da olsa ban yiyeceksin. Yediğin zaman mesaj atarsın :)

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ye I haven't been banned also but my experience with getting banned happened when I used GoS before I got banned after a day of using it

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sıfırdan hesap açtım ve 1 ay boyunca ban yemedi 3-4 gün önce ban yedi, demek istediğim sende 5 ay sonra da olsa ban yiyeceksin. Yediğin zaman mesaj atarsın :)
merak ettiğim ben şimdi kullanarak hesabıma küme atlatsam ve istediğim kümeye gelsem bu süreçte ban yemsem ve bir daha script kulanmasam ileride ban yer miyim devam etmezsem

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şimdi arkadaşlar aklıma takılan nokta şu ben hileyi açtım oynuyorum aradan 1 hafta geçti ve hala ban yemedi hesabım bu banlanma olayı nasıl gerçekleşiyor oyun içinden birisinin oyun sonunda seni hile diye raporlaması mı lazım yoksa kendiliğinden rapor yemesen de oyun bunu algılayıp ban mı atıyor ? ve ban süresi ne kadar ? bilgili arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim...
Ban yemen report sayısına bağlı. Reportlara göre ban atılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eskiden elobuddy hilesi vardı 10 kere hesap banlattım ama hiç ranked girmedim eğlencesine kullanıyodum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler şöyle ben ban yemedim ama siz hileyi oyunun içine injekde etiğiniz için bu sizin %100 ban yemenizi sağlıyor riot gamas ekibi sizi kara listeye alıyor ve belli bi zaman sonra ban yiyorsunuz ve sınırsız ban 1 ay olamaz çünkü siz 3 part yazılım kullanarak oynadıgınız için buda sizin sınırsız perma ban yiyiceğiniz anlamını getiriyor yoksa herkez scrpits ile elmasa kadar cıkardı sonrada 14 gün ban yiyip hilesiz oynaması sizcede saçma deilmi adam okadar hile kullanarak geliyor 14 gun ban yedikden sonra hıcbırsey olmamış gibi devammı etmesi doğrumu sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...