Güvenli listede olduğun için ban yeme olasılığın diğerlerine göre daha az olacak.pekı 2. yada 3. macında senı baskası sıkayet ederse ve o macın ızlenırse ne olacak ?
bıraz sans faktoru ısın ıcındeGüvenli listede olduğun için ban yeme olasılığın diğerlerine göre daha az olacak.
Evet west de bir hesapta normal açtım 1 maç sonra ban yedim. Ama bu yöntemde denedim şuan hala ban yemedi 10 gün oldu üstelik bugün yama güncellemesi geldi. Ban yer diye düşünüyordum bu yaptığım yöntem ile daha uzun süre gidiyor hesap yani.peki bunu denemeden önce normalde sürekli ban yiyor muydun? yani karalistedeyken mi denedin?
Evet bu sorunun cevabını bende duymak istiyorumarkadaşım raporladıktan kaç gün beklemem gerekiyor hile ile girmem için
raporlara bakma süresi değişebilir tamamen garantiye almak istiyorsanız 1 hafta bekleyin.Evet bu sorunun cevabını bende duymak istiyorum
Yeni hesap açmıştım. Hilesiz 12 levele kadar geldim. Raporlattım da kendimi, umarım haftaya hile açtığımda banlanmamraporlara bakma süresi değişebilir tamamen garantiye almak istiyorsanız 1 hafta bekleyin.
Arkadaşlar Selam Ban yememek için yeni bir yöntem buldum şuanda kendim 2 aydır denedim çalışıyor. Bu yöntem girdiğiniz hesapların daha uzun süre yaşamasını sağlıyor. Öncelikle hile açacağımız hesaptan, hiç hileyi açmadan kendi arkadaşımızla bir el oyuna giriyoruz. Oyun modu fark etmez. Oyun bitiminde arkadaşınız sizi 3. part yazılımdan şikayet etsin. O maç incelenecek hile açmadığınız için güvenli listeye alınacaksınız. Daha sonraki maçlar hileyi açsanız bile yemiyorsunuz şuanda bu taktikte aynı hesapta 2 aydır oynuyorum ban yemedim isteyenlere ss atarım. İyi oyunlar
kral bende main çarda 2 aydır yemiyorumGüzel mantık deneyeceğim umarım sendeki şans bana da geçer
Hala ban yemedim kaç ay oldu ban dalgası geldi devam kebil
Post automatically merged:
kral bende main çarda 2 aydır yemiyorum
Aynen öyleYeni hesap açmıştım. Hilesiz 12 levele kadar geldim. Raporlattım da kendimi, umarım haftaya hile açtığımda banlanmamHastalık işi bu hile ya
Kanka ben hemen gırdım arada aramda normal maclarda gırıorum ve orda hıle acmadan arkadasıma repletıyorum daha sonra derecelıde hıle acıorum deneyebılırsınArkadaşın seni reportladıktan ne kadar süre sonra giriyosun hemen mi yoksa belirli bir süre bekliyomusun denicem bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?