- Konuyu başlatan
-
etiketleyebilir misin kankaDaha önce açılmış konularda rehber niteliğinde anlatıyorlardı onlara göz atmanızı öneririm
haklısın kankaevadeyi açmamak lazım arkadaşlar ayrıca zaten karşı takımın spellerini, skillerini, totemlerini görebilmek aşırı üstünlük yeterli bile
max hangi ranka kadar kasabildinEzvade i kapatman yeterli olacaktır ben full açık rage bir şekilde oynuyorum kaç aydır han yemedim
max hangi ranka çıkabildin kankaBoş yapmayın bn ezvade acık full oynadım her oyunumu hatta 10 macımdan 1inde anlyıolar gülüyoruz arada tr severi fazla kasmıyolar adamlar rakiptede vardı zaten full birbirimize skil atıp docluyoduk asırı evsane bi mactı tr severi her mac hileyim desende ban yemessin aga ben 1 kez bile yemedim hileyi 6 aydan fazladır kullanıyorum full rage halde hemde
ne gibi hocam yeni kullanmaya başladımskilleri dodgelememek üzere bir kaç ayar var onları yapabilirsin
Knk hem otododge kullaip aynı anda sağ sol tilkama karakter titriyo ve adamlar şüphelenip rapor atiyosc kullanıp nasıl belli etmem
XD kbk 50 mesaj atman lazım forumlarda ama boş mesaj değil spam falan boşa uğraşma siliniyo yaşandı xdOnu bunu boş verin de ben nasıl onaylı üye olabilirim
sadece tehlıkelı skilleri dodge la yı açarsan ban rıskın düşersc kullanıp nasıl belli etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?