Sc ile ilgili bir şey bilmiyorsan config kullanmanı öneririm.Selam arkadaşlar, henüz confirmed olmadığım için deneme fırsatım olmadı ancak bilgi toplamaya çalışıyorum. Script kullanımına başlamadan önce öğrenmem gereken birşeyler var mı? Forumda gezinirken @adcmain adlı arkadaşın configleri olduğunu gördüm. Bu config konusu o kadar önemli mi? Yeni kullanıma başlayacak birine ne önerirsiniz
Scripte yeni başlayacaksan direkt olarak Adc Main configini kullanmanı tavsiye ederim ayarlar stabil ve güzel istediğin skilleri atmazsa da kendin ufak oynamalar yapıp ayarlayabilirsin. Ve Config hazır ayar anlamına gelmektedir yani başkalarının ayarlarını kullanarak oynamış olursun. Ben Config taraflı birisi değilim ama kullandıgım en iyi cfg şu ana kadar Adc main config. Hilenin kullanım tuşlarını da öğrenmek istiyorsan Forumda bulunuyor linkini atayımSelam arkadaşlar, henüz confirmed olmadığım için deneme fırsatım olmadı ancak bilgi toplamaya çalışıyorum. Script kullanımına başlamadan önce öğrenmem gereken birşeyler var mı? Forumda gezinirken @adcmain adlı arkadaşın configleri olduğunu gördüm. Bu config konusu o kadar önemli mi? Yeni kullanıma başlayacak birine ne önerirsiniz
Bu tuş atamaları lpreborn için hocam buyurun wsreborn için hazırlamış olduğum var burada https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/Scripte yeni başlayacaksan direkt olarak Adc Main configini kullanmanı tavsiye ederim ayarlar stabil ve güzel istediğin skilleri atmazsa da kendin ufak oynamalar yapıp ayarlayabilirsin. Ve Config hazır ayar anlamına gelmektedir yani başkalarının ayarlarını kullanarak oynamış olursun. Ben Config taraflı birisi değilim ama kullandıgım en iyi cfg şu ana kadar Adc main config. Hilenin kullanım tuşlarını da öğrenmek istiyorsan Forumda bulunuyor linkini atayım
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-league-of-legends-script-2022-only-riot-servers.224127/
Çok teşekkür ederim sana ve görüş paylaşan herkese. Bir sorum daha var. Farklı farklı şampiyonlar için config ayarlaması yapmama gerek var mı? Örneğin samira veya kalistayı senin configle bişey değiştirmeden oynayabilir miyim ?Bu tuş atamaları lpreborn için hocam buyurun wsreborn için hazırlamış olduğum var burada https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/
Ayarlı hocam hiçbir değişiklik yapmana gerek yok config bu işe yarıyor zatenÇok teşekkür ederim sana ve görüş paylaşan herkese. Bir sorum daha var. Farklı farklı şampiyonlar için config ayarlaması yapmama gerek var mı? Örneğin samira veya kalistayı senin configle bişey değiştirmeden oynayabilir miyim ?
Neden hocamhile kullanmıyorsan hiç başlama
herkesin oynayış şekli farklı o kendine göre ayar yapmış sende kendine göre ayarları antreman modunde deneyerek kendine göre ayarlamnı tavsiye ederimSelam arkadaşlar, henüz confirmed olmadığım için deneme fırsatım olmadı ancak bilgi toplamaya çalışıyorum. Script kullanımına başlamadan önce öğrenmem gereken birşeyler var mı? Forumda gezinirken @adcmain adlı arkadaşın configleri olduğunu gördüm. Bu config konusu o kadar önemli mi? Yeni kullanıma başlayacak birine ne önerirsiniz
Hocam bu bahsettiğin configi nerden bulabilirim? Ve nasıl kullanacağımAyarlı hocam hiçbir değişiklik yapmana gerek yok config bu işe yarıyor zaten
Hocam kurulumu konuda var zatenHocam bu bahsettiğin configi nerden bulabilirim? Ve nasıl kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?