Uzman Üye
Birde bir sorum daha olacak ben herzaman evade kapalı oynuyorum ne olur ne olmaz diye gerisini https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/ bu confige attım bir sorun yaratır mı şu ana kadar hiçkimse sc ile alakalı birşey demedi 5 6 gündür oynuyorumDetected iken kullanırsan ban yiyorsun ve ne zaman detect ne zaman değil bilmek tam anlamıyla imkansız ha oyunda Ban dalgası varken bu zaten kendini belli eder riot böyle 3-5 ayda bir bazen haftalar arasında minik ban dalgası yapar bir kaç bin kişi banlanır ama en büyük problem Sezon bitimleri ve başlangıçları bu dönmelerde kullanmanı önermem hatta TFT dahi oynamanı önermem makinen flaglıysa ondan bile ban yersin bu dönemlerde herhangi bir Riot Log Cleaner kullanıp oyuna 2-3 hafta kadar girmeni önermem bu dönemlerde yüzbinlerce kişi banlanıyor çünkü aktif ve devamlılığı olan bir Ban dalgası oluyor ek olarak oyun içi clienttan atılan Raporlanmalar ve destekte açılan Ticketlar sonucu incelenmeye alınan oyuncuların da hepsi demesek bile çok büyük bir kısmı yine Ban yiyor hile detect olduğunda kullanmamış olsa bile. bu yüzden Legit oynamak en önemlisi kısacası biri oyun içinde size Sc , hile vs. derse bu sizin amatörlüğünüz olur her zaman Evade kapalı oynayın ve Orbwalker'ın kite ve movement hızını bir insanın yapabileceği kadar düşük tutun zaten lasthitlerden ve pozisyon alma bilginiz varsa Target selector ve Kombolar sayesinde script size maç kazandırır kendinizi Makine gibi belli edip rapor yemenizin alemi yok her maçı kazanamazsınız her maçı kazanmak için çıkmayın scriptle oynarken sonuna kadar köklemeyin (Eğer ban yemek sorun olmayacaksa sonuna kadar gidebilirsiniz önerim Sion veya yasuo oynamanız exploitleri oyunu çok daha zevkli bir hale getiriyor)
yorum umarım yeterli düzeyde bilgilendirici ve açıklayıcı olmuştur
Config gerçekten legitse rapor biriktirmez ya da adına ticket açılmaz configi bireysel olarak kullanmadığım için ne kadar legit bilemem benim bahsettiğim legitlik bu videodaki gibi olmalı bunun üstünde bir performans çıkarıyorsan şayet muhtemelen lig fark etmeksizin birileri seni raporlayacak ve birileri de ticket açacakYani undetected iken kullansak bile detected olduğunda ban mı yiyoruz?
Yoksa detected olasıya kadar legit bir şekilde rank kasmaya mı bakayım?
Birde bir sorum daha olacak ben herzaman evade kapalı oynuyorum ne olur ne olmaz diye gerisini https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/ bu confige attım bir sorun yaratır mı şu ana kadar hiçkimse sc ile alakalı birşey demedi 5 6 gündür oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?