8 Ocak 2023 #1 frknogr F Onaylı Üye Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 29 8 HİZMET YILI sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım
sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım
Çözüm Porferious 28 Mar 2023 frknogr' Alıntı: sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... Hileyi inject ettikten sonra CTRL + F kombinasyonlarıyla fps/ping göstergelerini açarsanız dodge/skill combo sorununuz çözülecektir. Onun dışında benim üstümdeki üyemizde diğer detaylı bilgileri vermiş onları da yapabilirsiniz.
frknogr' Alıntı: sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... Hileyi inject ettikten sonra CTRL + F kombinasyonlarıyla fps/ping göstergelerini açarsanız dodge/skill combo sorununuz çözülecektir. Onun dışında benim üstümdeki üyemizde diğer detaylı bilgileri vermiş onları da yapabilirsiniz.
8 Ocak 2023 #2 Mushipa Seçkin Üye Katılım 24 May 2022 Mesajlar 360 Tepki puanı 60 Ödüller 5 Yaş 26 4 HİZMET YILI frknogr' Alıntı: sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... K tuşuna basarsan evadeyi on/off durumuna getirirsin. Evadeyi on yaparsan dodge atmaya başlar. https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-lpreborn-config-31-08-2022.244212/Eğer sc düzgün çalışmıyorsa bu configi kurabilirsiniz. Lane tuşları X: Farmlara son vuruş atar V: Koridoru ittirir. Oyla 0 Olumsuz oyla
frknogr' Alıntı: sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... K tuşuna basarsan evadeyi on/off durumuna getirirsin. Evadeyi on yaparsan dodge atmaya başlar. https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-lpreborn-config-31-08-2022.244212/Eğer sc düzgün çalışmıyorsa bu configi kurabilirsiniz. Lane tuşları X: Farmlara son vuruş atar V: Koridoru ittirir.
28 Mar 2023 #3 Porferious Bu gözler neler gördü neler Süper Üye Katılım 7 Eyl 2015 Mesajlar 731 Çözümler 39 Tepki puanı 327 Ödüller 9 Yaş 32 10 HİZMET YILI frknogr' Alıntı: sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... Hileyi inject ettikten sonra CTRL + F kombinasyonlarıyla fps/ping göstergelerini açarsanız dodge/skill combo sorununuz çözülecektir. Onun dışında benim üstümdeki üyemizde diğer detaylı bilgileri vermiş onları da yapabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
frknogr' Alıntı: sc yi ilk defa indirdim ve hangi ayarları yapmam lazım skill atmıyor dodge atmıyor farmı almıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... Hileyi inject ettikten sonra CTRL + F kombinasyonlarıyla fps/ping göstergelerini açarsanız dodge/skill combo sorununuz çözülecektir. Onun dışında benim üstümdeki üyemizde diğer detaylı bilgileri vermiş onları da yapabilirsiniz.