LoL de scriptsiz yüksek ayarlarda 130 FPS alırken scriptle en düşük ayarlarda 30-40 FPS alıyorum, çizimleri F7 ile kapatınca biraz iyi oluyor ama bu sefer de scriptin birçok özelliğinden mahrum kalıyorum. Bir yöntem var mı?
Ayarlarda FPS Limiter Var Galiba Onu Attırmayı Dene Yoksa Oyunu Tam Ekran Pencerelide Yada Küçük Pencerede Oyna Ek olarak hile kullanıyorsun, FPS düşüklüğü oldukça doğal bir durum.
Ayarlarda FPS Limiter Var Galiba Onu Attırmayı Dene Yoksa Oyunu Tam Ekran Pencerelide Yada Küçük Pencerede Oyna Ek olarak hile kullanıyorsun, FPS düşüklüğü oldukça doğal bir durum.
Hocam olabildiğince en düşük çözünürlükte oynayın ve grafikleri kısın, herodan heroya değişir düz vuruş herolarında düz vuruş rangeni açabilirsin bazı herolardada en çok kullanılan skillerin çizimlerini açabilirsin.
Yapabileceğin bir şey yok, yorumları takma pek aynı şeyi yazıyor hepsi : D FPS Limiter falan hikaye.
En rahat şekilde F7 basıp çizgileri kapattıktan sonra oynayabilirsin ama rahat edemezsin belki çizgiler falan olmayınca.
O yüzden 40 FPS'lerde oynamaya alış zaten hemen hemen tek yapacağın şey combo ve laneclear tuşlarını falan kullanmak.
Edit: Ayriyeten şampiyondan şampiyona göre de değişiyor FPS olayı, neden bilmiyorum ama tahminimce kimisinde daha az kimisinde daha çok kod yazılı olsa gerek.