Bildiğiniz gibi script fix yedi.Günlük ban atılıyor.Bununla ilgili bir açıklama yapıldı mı?Hile kalkıcak veya lazy e mi dönülcek?Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Bi fikrim yok ama normal üye dönünce bazı gereksiz herifler youtube paylaşım yapmışlar hile ücretsiz falan diye tanıtım yaptılar o yüzden günlük ban yiyoruz kayıt olan herkes kullanabiliyor keşkem el atılsa şu konuya
maalesef şuan bende inject hatası veriyor 4 gündür ban yedikten sonra böyle oldu gaza geldim açıkcası main hesapta jhinle kara hasat girip ortalıgı dagıttım yeni itemlerle de bilginiz gibi jhin çok güçlü aşırı report yedim ban yiyince hile bir daha çalışmadı hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda onaylı üye kısıtlaması ve 1 yıldır üye olan kişiler kullanabilir
Bi fikrim yok ama normal üye dönünce bazı gereksiz herifler youtube paylaşım yapmışlar hile ücretsiz falan diye tanıtım yaptılar o yüzden günlük ban yiyoruz kayıt olan herkes kullanabiliyor keşkem el atılsa şu konuya
what a pity that this is not recognized and revised by the website management. we all wish for a public script that is not exploited inflationarily by the community and remains sustainable.
Şuan script tespit edilmiş durumda, evade kapatayım yada sadece evade açayım vb gibi yöntemlerle ban'dan kurtulamazsınız. Lol'ün hile koruması direkt tespit ediyor özellik farketmeksizin.
Onun hakkında net bir bilgi vermek zor üzgünüm. Ancak hilede bir problem yok. Düzgün bir şekilde çalışıyor, kurucularımızın başka bir hileye geçme gibi düşüncelerinin olduğunu sanmıyorum. Eğer bir gelişme olursa zaten üyelerimiz bilgilendirilir. Beklemekten başka yapacak bir şey yok. #Kilit