Çözüldü Lol script güncel değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar az önce lol script i denedim fakat güncel değil gibisinden bir şeyler söyledi çalışmadı. Güncel değil mi şu an hile ? Ve arkadaşlar loldeki script programını indirirsem sadece lol de kullanmak içim steam de oyun oynarken bişiler tespit edilir mi ? Hİle zannedilip Ban vs. atarlar mı ?

Çözüm
Dün açmışsın konuyu dün zaten günceldi o saatlerde 13.7 yaması vardı ve şu an da 13.8 yamasına entegre script ve sorunsuz çalışıyor bir problem varsa dm den ulaşabilirsin problem yok yani şu an ilk mesajımda denediğimde de çalışıyor yazmıştım
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bizzat senin için şu an denedim bir problem yok tekrar dener misin inject oldu ve çalıştı script

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
scipt bi yeniden dene olmadi config sil yukle yap duzelir diye dusnuyorum steamdeki oyunlara da ban atmaz rahatlikla kullanabilirsin valoranta bile ban atmiyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dün açmışsın konuyu dün zaten günceldi o saatlerde 13.7 yaması vardı ve şu an da 13.8 yamasına entegre script ve sorunsuz çalışıyor bir problem varsa dm den ulaşabilirsin problem yok yani şu an ilk mesajımda denediğimde de çalışıyor yazmıştım

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...