Tuşları kendine göre ayarlayabiliyorsun dostum detaylı her özelliğini anlatan bir konum var zaten onun dışında lig atlamak için de vidoelu bir rehberim varhile kullananlar için bir sorum olucak öğretici veya sadece işimize en çok yarayacak ama ayıktırmayacak şeyler neler birisi video çekebilirmi ?
Post automatically merged:
özellikle kısayol tuşları ve bunların değişimi oluyormu bunları merak ediyorum
allah razı olsun kralım onaylı olduğum an indirip izleyerek ayarlamaları yaparımTuşları kendine göre ayarlayabiliyorsun dostum detaylı her özelliğini anlatan bir konum var zaten onun dışında lig atlamak için de vidoelu bir rehberim var
Bu tüm özelliklerini anlatan konum https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-tum-detaylariyla.255088/allah razı olsun kralım onaylı olduğum an indirip izleyerek ayarlamaları yaparım
kısa yol tuşları bana göre kolay ama alışman lazım oyun güzel ama seviye oyun para filan yatırıyosunuz altın filan alıyonuz ben böyle biliyom.hile kullananlar için bir sorum olucak öğretici veya sadece işimize en çok yarayacak ama ayıktırmayacak şeyler neler birisi video çekebilirmi ?
Post automatically merged:
özellikle kısayol tuşları ve bunların değişimi oluyormu bunları merak ediyorum
anlayamadım knk tam olarakkısa yol tuşları bana göre kolay ama alışman lazım oyun güzel ama seviye oyun para filan yatırıyosunuz altın filan alıyonuz ben böyle biliyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?