30 Tem 2019 #1 nespava N Üye Katılım 12 Şub 2019 Mesajlar 14 Tepki puanı 2 Yaş 31 7 HİZMET YILI Öncelikle Yazacağınız Cevaplar İçin Teşekkürlerimi Sunarım İlk Defa Script Kullandığım İçin Birkaç Sorun Yaşıyorum Mesela Şuanda Ensoulsharp Adlı Uygulamada Tertemiz Çalıştırabiliyorum Lakin 1. Farenin İmlec Hareketlerini Kullandığı İçin Base Bile Atılmıyor 2. Script'te Oynadığım Heronun Yetenek Setlerini Kullanmaması Gibi Bir Sorunumda Mevcut Bu Konuda Bana Yardım Ederseniz Sevinirim.
Öncelikle Yazacağınız Cevaplar İçin Teşekkürlerimi Sunarım İlk Defa Script Kullandığım İçin Birkaç Sorun Yaşıyorum Mesela Şuanda Ensoulsharp Adlı Uygulamada Tertemiz Çalıştırabiliyorum Lakin 1. Farenin İmlec Hareketlerini Kullandığı İçin Base Bile Atılmıyor 2. Script'te Oynadığım Heronun Yetenek Setlerini Kullanmaması Gibi Bir Sorunumda Mevcut Bu Konuda Bana Yardım Ederseniz Sevinirim.
30 Tem 2019 #2 LowDmL 0xc00007b Uzman Üye Katılım 6 Şub 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Script kullanmayın arkadaşım, riot fare hareketlerinizi tıklamalarınızı dahi kayıt altına alıyor. Eninde sonunda ban yiyeceksiniz.
Script kullanmayın arkadaşım, riot fare hareketlerinizi tıklamalarınızı dahi kayıt altına alıyor. Eninde sonunda ban yiyeceksiniz.
31 Tem 2019 #3 memliak12 M Elimde sütüm Hayata küsüm Seçkin Üye Katılım 9 Haz 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 32 Ödüller 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI Riot bu konularda boş değil dikkat et derim
31 Tem 2019 Konuyu başlatan #4 nespava N Üye Katılım 12 Şub 2019 Mesajlar 14 Tepki puanı 2 Yaş 31 7 HİZMET YILI O konuda bilgim var benim derdim şu script teki özellikleri öğrenmek karşımdakilerin script olp olmadığını anlamak istiyorsan onun gibi olman lazım
O konuda bilgim var benim derdim şu script teki özellikleri öğrenmek karşımdakilerin script olp olmadığını anlamak istiyorsan onun gibi olman lazım