Sağol aga cevabın için ama son cevabı tam anlamadım. Yıllar önce kullanmıştım en son script de space e basınca ne aktif oluyor da otomatik gidiyor ?1- ip ban yemezsin 2- sadece oynadığın çar ban yer 3- sion r si atarken space ye basarsan otomatik gider config e gerek yok.
sion "R" sini diyorum R tuşuna bas sonra space basılı tut otomatik 360 döner yani kime dalıcaksaSağol aga cevabın için ama son cevabı tam anlamadım. Yıllar önce kullanmıştım en son script de space e basınca ne aktif oluyor da otomatik gidiyor ?
Ben yakın zamanda denemedim fakat 1-2 ay önce gayet iyi çalışıyordu tek sendeki böyle yoksa başkalarında böyle sorunlar varmı?Şimdi kurdum ama bu sefer de çok kötü çalışıyor last hit atmıyor combo yapmıyor tuşlar açıkken ve sürekli şampiyona ait bi animasyonu spamlıyor her saniye 5 kere ctrl 3 spamlar gibi birşey.
1-ip ban yemezsenLolde script kullanmayı düşünüyorum merakımdan yan hesaplarımdan.
Windscript yerine LPReborn u önerdiklerini duydum. hesabın banlanması sıkıntı değil ama
1) ip ban yer miyim 2) yan çarın yanında önceden giriş yaptığım main çar da ban yermi(lol skin kullanıyorum bu çarda) 3) sion ultisinde istediği yöne giden arkadaşlar var onun bir config i var mıdır acaba ? ve son olarak takımımdan biri hileden ban yerse geçmiş maçlarda kazanılan lp kaybediliyor mu ?
O kadar bilmiyorum ama mesela combo da çalışmıyor bende tristana oynuyorum ayarlarda açık olmasına rağmen kesinlikle e ve w atmıyor combo açıkken r yide canı isterse ara sıra atıyor tutuşturlaBen yakın zamanda denemedim fakat 1-2 ay önce gayet iyi çalışıyordu tek sendeki böyle yoksa başkalarında böyle sorunlar varmı?
I dont really know what are you saying is that names of custom configs or ?do u know about unji?
Post automatically merged:
hannyo bozi zzitgi is very great
Post automatically merged:
unjiDdakjota
ban yemezsin knk(1) hayır ip ban yemezsin ben 100 yakın çar banlattım farklı scriptlerle (2) sadece oynadığın hesap ban yer knk ama şu sıralar lb reborn banlatmıyor wind sharp ise 1 güne kalmaz banlatıyor en azından bende böyle fakat lb reborn da sion ve xerath düzgün çalışmıyor windsharp da ise iki' de kusursuz çalışıyor yani üşengeçliğin tutmazsa zevkde almak istiyorsan wind sharp kullanabilirsin (3) 2 de dediğim gibi lb reborn şampiyona yaklaştığı zaman aimlemiyor yani sion scripti bozuk diyeyim fakat yakında değilken kendin kullanabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?