8 Ağu 2020 #1 Zerith Z Interpreter Uzman Üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 203 Tepki puanı 26 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Hileyi injectlediğimde getlasterror diye birşey veriyor farklı bir panel açılıyor ve kapanıyor. Hata çözümlerine baktığımda bir hata değildir injectlenmiştir diyor fakat oyuna girdiğimde hiçbirşey injectlenmemiş oluyor yardımcı olabilir misiniz ?
Hileyi injectlediğimde getlasterror diye birşey veriyor farklı bir panel açılıyor ve kapanıyor. Hata çözümlerine baktığımda bir hata değildir injectlenmiştir diyor fakat oyuna girdiğimde hiçbirşey injectlenmemiş oluyor yardımcı olabilir misiniz ?
Çözüm MorukToruk 8 Ağu 2020 Bütün NetFramework sürümlerini indirirsen düzelecektir. Burdan indirebilirsin: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bütün NetFramework sürümlerini indirirsen düzelecektir. Burdan indirebilirsin: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
8 Ağu 2020 #2 MorukToruk Süper Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 655 Çözümler 9 Tepki puanı 41 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Bütün NetFramework sürümlerini indirirsen düzelecektir. Burdan indirebilirsin: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bütün NetFramework sürümlerini indirirsen düzelecektir. Burdan indirebilirsin: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
8 Ağu 2020 #3 RefLosT R Onaylı Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 66 Tepki puanı 4 Ödüller 4 6 HİZMET YILI eğer pc'ye yeni format attıysan NetFramework sürümlerini kur hata geçecektir Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Ağu 2020 #4 Osman1996 O Onaylı Üye Katılım 18 May 2020 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 6 HİZMET YILI Yukarıda bahsedilen tüm programları kurmaya çalıştığım problem aynı, aynı kalıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Ağu 2020 #5 qfwfq944 Q Onaylı Üye Katılım 7 Ağu 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 31 5 HİZMET YILI MorukToruk' Alıntı: Bütün NetFramework sürümlerini indirirsen düzelecektir. Burdan indirebilirsin: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Bende format attım. Tekrar sadece lolü kurdum hata alıyorum umarım benim için de iyi olur şukunu verdim şimdiden Oyla 0 Olumsuz oyla
MorukToruk' Alıntı: Bütün NetFramework sürümlerini indirirsen düzelecektir. Burdan indirebilirsin: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Bende format attım. Tekrar sadece lolü kurdum hata alıyorum umarım benim için de iyi olur şukunu verdim şimdiden
8 Ağu 2020 #6 Melsed M Üye Katılım 8 Ağu 2020 Mesajlar 48 Çözümler 2 Tepki puanı 3 5 HİZMET YILI Freameworkleri kur hata düzelecektir Oyla 0 Olumsuz oyla