demekki kapalı değilmis aga engelleyen bişey var dikkatli bak bi daha kapat defenderi sonra yeniden başlat bilgisayarıArkadaslar daha once wın 8 de kullandım fkat suan wın 10 kullanıyorum ve hıleyı ındırdım fakat acarken kurarrken Dosya virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden hatası hatası alıyorum wındows defender vırus proglramları komple kapalı her yolu denedım ama bu hatayı alıyorum yınede lutfen yardımcı olurmusunuz ?
birşey sorcam ben indirdim hileyi ama visal c++ kurmadım olurmu hile ?demekki kapalı değilmis aga engelleyen bişey var dikkatli bak bi daha kapat defenderi sonra yeniden başlat bilgisayarı
bak hileyi ben çalıştırıyorum ama lol farkediyor kapanıyor sonra güncelleme atıyor nasıl yapıcam bunubendede ayni sorun vardi söylüyorum aramaya windows güvenlik yaziyoruz ordan tehdit korumasi ayararina gir gercek zamanli koruma'yi devre dişi birak kendiliğinden aciliyor bazen bende yaşiyorum o sorunu arada sirada
ilk özel oyunda dene olmazsa kur zaten 1 dk sürüyor kurmaklbirşey sorcam ben indirdim hileyi ama visal c++ kurmadım olurmu hile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?