Löl script hılesı Acılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaslar daha once wın 8 de kullandım fkat suan wın 10 kullanıyorum ve hıleyı ındırdım fakat acarken kurarrken Dosya virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden hatası hatası alıyorum wındows defender vırus proglramları komple kapalı her yolu denedım ama bu hatayı alıyorum yınede lutfen yardımcı olurmusunuz ?

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardeşim hileler ile ilgili sıkıntı alan çok insan var sadece sana özel bişey değil bu güncellemeyi beklersen muhtemelen düzelir iyi oyunlar

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaslar daha once wın 8 de kullandım fkat suan wın 10 kullanıyorum ve hıleyı ındırdım fakat acarken kurarrken Dosya virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden hatası hatası alıyorum wındows defender vırus proglramları komple kapalı her yolu denedım ama bu hatayı alıyorum yınede lutfen yardımcı olurmusunuz ?
demekki kapalı değilmis aga engelleyen bişey var dikkatli bak bi daha kapat defenderi sonra yeniden başlat bilgisayarı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bendede ayni sorun vardi söylüyorum aramaya windows güvenlik yaziyoruz ordan tehdit korumasi ayararina gir gercek zamanli koruma'yi devre dişi birak kendiliğinden aciliyor bazen bende yaşiyorum o sorunu arada sirada

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bendede ayni sorun vardi söylüyorum aramaya windows güvenlik yaziyoruz ordan tehdit korumasi ayararina gir gercek zamanli koruma'yi devre dişi birak kendiliğinden aciliyor bazen bende yaşiyorum o sorunu arada sirada
bak hileyi ben çalıştırıyorum ama lol farkediyor kapanıyor sonra güncelleme atıyor nasıl yapıcam bunu

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bi defender güvenlik duvarı var birde o sağ altta tik gibi şeye tıklayınca açılan windows güvenliği kısmı var ikisini de kapat güvenlik birde edge den indirmeyi dene.

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk googledan indirince virüslu olsa bile dosyayı tutabiliyosun die biliyom bide bir uygulama var adaını atırlamıyorum fakat defendere komple kapatıyo bi tuşlada geri açabiliyosun bi araştırırsan bulursn muhtmelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...