Çözüldü Lol script hilesini yükleye bastığımda tepki vermiyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ui den script i Yükle ye bastığımda tepki vermiyor . Neden olabilir ? 1 saat öncesine kadar sorunsuz oynuyordum.

Çözüm
güvenlik duvarını defenderi fln hepsini kapattığından emin ol ve yönetici olarak çalıştırmayı dene
Direkt site de yükleye bastığım zaman tepki vermiyor hocam. Yani yazılım açık olmasa "açın" diye uyarı veriyor ama şu an tepki yok

çözdüm. Vpn açıp denediğim zaman çalıştı

ya da hosts dosyasını sıfrladım ondan da olmuş olabilir
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güvenlik duvarını kapatmayı unutma xfproejcti aç oyun vadiye inince yükle ye tıkla yeni cmd gelince de oyuna gir 30 15 saniye bekle 2 kere alarm sesi gelicek sonra oyun donucak ve açılıcak

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Daha 1 saat öncekullandım fakat şimdi ben de bu sorunla karşı karşıyayım. Her şeyi doğru yaptığıma eminim fakat olmadı. Konuyu hortlatmak istemezdim fakat yeni konu açmak istemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
güvenlik duvarını defenderi fln hepsini kapattığından emin ol ve yönetici olarak çalıştırmayı dene

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Direkt site de yükleye bastığım zaman tepki vermiyor hocam. Yani yazılım açık olmasa "açın" diye uyarı veriyor ama şu an tepki yok

çözdüm. Vpn açıp denediğim zaman çalıştı

ya da hosts dosyasını sıfrladım ondan da olmuş olabilir

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...