Onaylı Üye
Anladım yani kısaca forumlarda konularla alakalı muhabbet etmem yeterKonulara alakalı ve düzgün yorum yaptığın sürece problem olmaz dostum merak etme bu sayede de onaylı üye olabilirsin
aynen öyle dostumAnladım yani kısaca forumlarda konularla alakalı muhabbet etmem yeter
kanka 60 mesaj oldum ama hala onaylı üye olamadım niye biliyomusun?Konulara alakalı ve düzgün yorum yaptığın sürece problem olmaz dostum merak etme bu sayede de onaylı üye olabilirsin
yarım saat veya 1 saat içerisinde gelir siteye kayıt olalı 5 gün olmuş zaten gelir yakında merak etmekanka 60 mesaj oldum ama hala onaylı üye olamadım niye biliyomusun?
45 dakikada 10 mesaj atabiliyorsak kac gunde 1000 mesaj atabiliriz matematigin iyise cevaplarsan cok makbule gecer yakanka 45 dakikada 10 mesaj atabiliyorsun şunu öneririrm sana her konu için bir fikrini yazarsın 45 dakika beklemek için de 1 el lol girersin veya video falan izlersin sonrasında tekarar 10 mesaj atarsın bu şekilde 50 mesaja ulaşırsın ama tabi 5 günden daha geç açmış olman lazım hesabı
Dostum bu arkadaşın dediği muhabbet üye seviyesine göre değişkenlik gösteriyor her üst rütbede ki üyenin mesaj ve konu açma hakkı fazlalaşıyor45 dakikada 10 mesaj atabiliyorsak kac gunde 1000 mesaj atabiliriz matematigin iyise cevaplarsan cok makbule gecer ya
hocam konular ile ilgili yorum yap zaten yorum kasarken sıkılmıyorsun gayet eğlenceliMerhabalar Onaylı üye olmak istiyorum ancak kurallar çerçevesinde bunu yaparak ban yememek istiyorum.Flame atmak random mesaj atmak ve ya bilmediğim konuda konuşmak istemiyorum kısacası.Bunun için bir öneriniz ve ya chat yapa bileceğim bir taktiğiniz varmıdır.Ve ya sitede muhabbet odaları varmıdır acaba bilgisi olan varsa yaza bilirse sevinirim.
bidlğim kadarıyla 5 gündür kayıtlıysan eğer otomatik olarak onaylı üye oluyorsun.kanka 60 mesaj oldum ama hala onaylı üye olamadım niye biliyomusun?
Ha 45 dakika muhabbetini bilmiyordum.Söylediğin için teşekkür ederim.Bu bana çok yardımcı olacakkanka 45 dakikada 10 mesaj atabiliyorsun şunu öneririrm sana her konu için bir fikrini yazarsın 45 dakika beklemek için de 1 el lol girersin veya video falan izlersin sonrasında tekarar 10 mesaj atarsın bu şekilde 50 mesaja ulaşırsın ama tabi 5 günden daha geç açmış olman lazım hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?