Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Mainim Adc Sizce Script ile Hangi heroları oynamalıyım veya hangi herolar daha iyi lane tutabilir ? Bu konu Hakkında Görüşlerinizi Yorumlara yazarsanız sevinirim
Skill shot herolardan çok düz vuruşu ile güçlü olan herolar tercih etmen daha doğru olabilir . Bu benim şahsi görüşüm tabiki. Hilede skill kullanırsan çok anlaşılabilir diye böyle bir öneride bulunabilirim. Ben ashe ve kog da kullanmıştım çok etkiliydi. Tabiki denemek sizin kararınız. Vayne misal. Efsane oluyor dakika 14 de makine oluyorsun.
Ama çok anlaşılıyor knk ya ez de hiç yetenek kaçırmıyor gibi bişi oluyor xerath da çok belli oluyor mesela. Ha yok ediyorsun o ayrı ama az anlayan birine denk gelirsen reportu yersin diye düşünüyorum.
saol dostum paylaşımın için jhin ve ashe gerçekten cok iyi vuruyor lane iyi koruyor ashe tam bir tilt herosu w yakalanınca adamlar gidemiyor kacmaya calısıyor
Vayne ve Caitlyn bayağı win şampiyonu olarak geçiyor forumdaki birkaç konuda mantıksız da sayılmaz birisinin acayip menzili var diğerinin gerçek hasarı var neden olmasın ki...