30 Tem 2020 #1 SAQUREX cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir Seçkin Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 396 Çözümler 4 Tepki puanı 15 Ödüller 9 8 HİZMET YILI beyler lole script ile girince kapanıp oyundan atıyo benden kaynaklı mı herkeste mi öyle
Çözüm SAQUREX 30 Tem 2020 ismailkahraman' Alıntı: Bende de aynı durum var dostum çözemedim bir türlü dün atmaya başladı daha önce atmıyordu Genişletmek için tıklayın ... güncelleme geldi sanırım ondan dolayıo
ismailkahraman' Alıntı: Bende de aynı durum var dostum çözemedim bir türlü dün atmaya başladı daha önce atmıyordu Genişletmek için tıklayın ... güncelleme geldi sanırım ondan dolayıo
30 Tem 2020 #2 ismailkahraman I Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 91 Tepki puanı 11 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI slasedat' Alıntı: beyler lole script ile girince kapanıp oyundan atıyo benden kaynaklı mı herkeste mi öyle Genişletmek için tıklayın ... Bende de aynı durum var dostum çözemedim bir türlü dün atmaya başladı daha önce atmıyordu Oyla 0 Olumsuz oyla
slasedat' Alıntı: beyler lole script ile girince kapanıp oyundan atıyo benden kaynaklı mı herkeste mi öyle Genişletmek için tıklayın ... Bende de aynı durum var dostum çözemedim bir türlü dün atmaya başladı daha önce atmıyordu
30 Tem 2020 Konuyu başlatan #3 SAQUREX cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir Seçkin Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 396 Çözümler 4 Tepki puanı 15 Ödüller 9 8 HİZMET YILI ismailkahraman' Alıntı: Bende de aynı durum var dostum çözemedim bir türlü dün atmaya başladı daha önce atmıyordu Genişletmek için tıklayın ... güncelleme geldi sanırım ondan dolayıo Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
ismailkahraman' Alıntı: Bende de aynı durum var dostum çözemedim bir türlü dün atmaya başladı daha önce atmıyordu Genişletmek için tıklayın ... güncelleme geldi sanırım ondan dolayıo