TOLGA
Onaylı Üye
Teşekkür ederim. Ama legit nedir şuan tam olarak bilmediğim için soruyorumlegit oynarsan ban yemezsin
Evet ayrı bir şey gerçekten bende inanmamıştım ilk başta fakat 4 tane hesabım aynı gün ban yedi 3. Parti yazılımdan üstelik sadece birisinden açtım artı olaraktan diğer iki hesaba hiç girmedim aynı ıp üzerinden ban attılarkullanmadığın hesabın ban yemesi ayrı bi ironi aynı ip bağlı olanlara toplu ban atılmıyor bu scripte te ban yeme riskin var belli edersene her türlü yersin
Teşekkürler ederim fakat 1.soruyu kesinlik olarak tanımlamışssın sanırım aynı ıp üzerinden diğerlerini de banlıyorlar dikkat etSorularını sırayla cevaplayalım.
Kullandığım hesap harici diğer hesaplarımda ban yer mi?
Kesinlikle sadece kullandığın hesap ban yer oda ban yersen diğer hesabınların da ban yemiyorsun.
Ban yeme konusu?
Ban yeme konusunda çok fazla söylenti var fakat kendi gözlemlerim ile şuan da hâlâ kullanmaktayım hileyi ve
hesabımı 17 level'den 27 olana kadar script ile oynadım ve oynuyorum ban falan yemedi hesap ama yemeyeceğin anlamına gelmiyor belli etmediğin sürece ve raporlanmadığın sürece algoritma seni yakalamaz.
aynı ip üzerinden ban atmıyorlar kesinlikle söz konusu bile değil. kullandığın hesabın ban yer eğer onun haricinde başka bir hesapta daha yersen emin olabilirsin ki ondanda yanlışlıkla yada bilerek script açmışsındırEvet ayrı bir şey gerçekten bende inanmamıştım ilk başta fakat 4 tane hesabım aynı gün ban yedi 3. Parti yazılımdan üstelik sadece birisinden açtım artı olaraktan diğer iki hesaba hiç girmedim aynı ıp üzerinden ban attılar
Post automatically merged:
Teşekkürler ederim fakat 1.soruyu kesinlik olarak tanımlamışssın sanırım aynı ıp üzerinden diğerlerini de banlıyorlar dikkat et
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim içimdeki korkuyu yenmeme bilhassa yardımcı oldunuz Küçük hesaplarda denicem şimdiaynı ip üzerinden ban atmıyorlar kesinlikle söz konusu bile değil. kullandığın hesabın ban yer eğer onun haricinde başka bir hesapta daha yersen emin olabilirsin ki ondanda yanlışlıkla yada bilerek script açmışsındır
but blocked on accounts that I don't use dudewhen you are cheating, you are bound to get banned. so expect it.
kanka adam csgodan bahsetmiyolegit oynarsan ban yemezsin
kısacası çaktırmadan yani combolarım ms ini biraz yükseltirsin evadeyi (dogeleme) yi kapatırsın legit olur buTeşekkür ederim. Ama legit nedir şuan tam olarak bilmediğim için soruyorum
Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmasanız mı acaba? Eğer scripti herhangi bir hesapta açtıysan o hesap er yada geç artık banlanacaktır. Scripti açmadığınız sürece diğer hesaplarınız banlanmaz ortalama ban süresi 1 hafta ile 1 ay scriptin konusundada yazıyor ancak 3-4 ay kullananda var 1 haftada ban yiyende.legit oynarsan ban yemezsin
öyle birşey yok zaten konuyu okuduysanız lol script i 1 hafta yada 1 ay içinde mutlaka ban yiyeceğiniz yazıyor.legit oynarsan ban yemezsin
Ban riski %100 dür ve lolün ban sistemi şu şekilde işler eğer bir hesapta hile açtıysan aynı e postaya bağlı tüm hesaplar ban yer bu yüzden sıfır bi hesap açman lazım sıfır bir e posta ile ban yememk istiyorsan legit oyna diyenler olmuş lolde legit diye bir şey yoktur cs değil lolün anticheat sistemini çoğunlukla botlar bakar ve bu scripte ban yemeyeceğini düşünüyorum çünkü her şeyi dodgeleyemiyor hata payı var elbette iyi oyunlar sana.Merhabalar ben LoL İçin Scripti bir zaman önce parayla satın alıp 1 2 hafta oynadıktan sonra tüm hesaplarım ban yemişti(kullanmadığım hesaplar bile)
Şuan yeni bir hile açıcam sadece zevk amaçlı bu siteden fakat ban konusu nasıl oluyor devamlı kullanan birisi anlatabilir mieğer ban yedi ise o bilgisayar üzerinden girilen diğer hesaplarda ban yedi mi? Şimdiden teşekkür ederim ♥
Devamlı kullanmıyorum hatta hiç kullanmadım ama lol açılırken sistem dosyalarında şüpheli dosya var mı diye bakıyor ondan ban yemiş olabilirsin.Merhabalar ben LoL İçin Scripti bir zaman önce parayla satın alıp 1 2 hafta oynadıktan sonra tüm hesaplarım ban yemişti(kullanmadığım hesaplar bile)
Şuan yeni bir hile açıcam sadece zevk amaçlı bu siteden fakat ban konusu nasıl oluyor devamlı kullanan birisi anlatabilir mieğer ban yedi ise o bilgisayar üzerinden girilen diğer hesaplarda ban yedi mi? Şimdiden teşekkür ederim ♥
Şuna açıklık getirmeliyim ki sadece kullandığın hesap ban yemez biraz yanlış anlamış olabilirisn aynı e postaya bağlı bütün hesapların ban yer loldeki sistemde ip yada hwid ban atmaz fakat ban yeme riski %100 dür sadece bu biraz geç olur erken olur belli olmaza iyi forumlar.Sorularını sırayla cevaplayalım.
Kullandığım hesap harici diğer hesaplarımda ban yer mi?
Kesinlikle sadece kullandığın hesap ban yer oda ban yersen diğer hesabınların da ban yemiyorsun.
Ban yeme konusu?
Ban yeme konusunda çok fazla söylenti var fakat kendi gözlemlerim ile şuan da hâlâ kullanmaktayım hileyi ve
hesabımı 17 level'den 27 olana kadar script ile oynadım ve oynuyorum ban falan yemedi hesap ama yemeyeceğin anlamına gelmiyor belli etmediğin sürece ve raporlanmadığın sürece algoritma seni yakalamaz.
aga muhtemelen yanlışlıkla açmışsındır veya açık kalmıştır vb..Merhabalar ben LoL İçin Scripti bir zaman önce parayla satın alıp 1 2 hafta oynadıktan sonra tüm hesaplarım ban yemişti(kullanmadığım hesaplar bile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?