LoL Script konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şuna açıklık getirmeliyim ki sadece kullandığın hesap ban yemez biraz yanlış anlamış olabilirisn aynı e postaya bağlı bütün hesapların ban yer loldeki sistemde ip yada hwid ban atmaz fakat ban yeme riski %100 dür sadece bu biraz geç olur erken olur belli olmaza iyi forumlar.
hocam kullandığım hesabım ban yedi daha önce başka bir scriptten dolayı diğer hesaplarımda herhangi bir sorun yaşamadım aynı epostaya bağlı 9 tane hesabım var 1 tanesi scriptten ban yedi diğerleri hala duruyor kullandığın hesabın sadece ban yer bunu anlamanız gerektiğini söylüyorum artık

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam kullandığım hesabım ban yedi daha önce başka bir scriptten dolayı diğer hesaplarımda herhangi bir sorun yaşamadım aynı epostaya bağlı 9 tane hesabım var 1 tanesi scriptten ban yedi diğerleri hala duruyor kullandığın hesabın sadece ban yer bunu anlamanız gerektiğini söylüyorum artık
Eyvallah hocam bundan oncesinde script kullandım sıkıntı yok bağlı olan 2 hesabımda ban yedi belki eski sistem olabilir ben eskiye göre söylemiş olabilirim yanlışım varsa kusura bakma iyi forumlar.

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
that is the cons of using the cheat/script no matter what happen you always gets banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...