5 Eyl 2022 #1 mertwq M Onaylı Üye Katılım 29 Ağu 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI Selam arkadaşlar lolde scli takım arkadaşı arıyorum daha 30 lvl değilim benimle aynı durumda olan veya benimle oynamak isteyen bana ulsaşsın Discord : TroJen#0527 Hero: Yasuo - Yone - İrelia Lane: Toplane - Midlane Oyun Bilgisi : Orjinal Hesap 77lvl 1 Yıl Config: Challenger İstenen Lane: Farketmez Jungle Veya Adc olursa Fena olmaz Oyun Tarzı:
Selam arkadaşlar lolde scli takım arkadaşı arıyorum daha 30 lvl değilim benimle aynı durumda olan veya benimle oynamak isteyen bana ulsaşsın Discord : TroJen#0527 Hero: Yasuo - Yone - İrelia Lane: Toplane - Midlane Oyun Bilgisi : Orjinal Hesap 77lvl 1 Yıl Config: Challenger İstenen Lane: Farketmez Jungle Veya Adc olursa Fena olmaz Oyun Tarzı:
6 Eyl 2022 #2 ardabey022 A Onaylı Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Enes 新 ドラゴン#6812 discordum bu kanka eklersen oynarız
11 Kas 2022 #3 Vreses V Uzman Üye Katılım 22 Ağu 2022 Mesajlar 189 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 3 3 HİZMET YILI mertwq' Alıntı: Selam arkadaşlar lolde scli takım arkadaşı arıyorum daha 30 lvl değilim benimle aynı durumda olan veya benimle oynamak isteyen bana ulsaşsın Discord : TroJen#0527 Hero: Yasuo - Yone - İrelia Lane: Toplane - Midlane Oyun Bilgisi : Orjinal Hesap 77lvl 1 Yıl Config: Challenger İstenen Lane: Farketmez Jungle Veya Adc olursa Fena olmaz Oyun Tarzı: Genişletmek için tıklayın ... adc oynarım nerdeyse tüm liglerde hesabım var girebiliriz ekle Hâru Sama
mertwq' Alıntı: Selam arkadaşlar lolde scli takım arkadaşı arıyorum daha 30 lvl değilim benimle aynı durumda olan veya benimle oynamak isteyen bana ulsaşsın Discord : TroJen#0527 Hero: Yasuo - Yone - İrelia Lane: Toplane - Midlane Oyun Bilgisi : Orjinal Hesap 77lvl 1 Yıl Config: Challenger İstenen Lane: Farketmez Jungle Veya Adc olursa Fena olmaz Oyun Tarzı: Genişletmek için tıklayın ... adc oynarım nerdeyse tüm liglerde hesabım var girebiliriz ekle Hâru Sama