Onaylı Üye
bence tam anlamıyla her şey silinmezMerhaba herkese ben temp lpreborn kullandım bir süre şimdi sildim normal girmek istiyorum %temp% klasörünün içindekileri sildim %appdata% kısmındaki lprb dosyasını da sildim ben ezpubgm de kullanıyorum onuda silmem gerek mi?Silmem gerekse neleri silmeliyim
baska yolu yokmu format atmaktantemp %temp% prefetch temizleyip %appdata% nin içindeki LPRB klosörünü sildikten sonra bilgisayarına restart atarsan hiçbir kalıntı kalmaz.
Format atmak ne alaka hocam nerde yazıyor format at diye?baska yolu yokmu format atmaktan
"bilgisayarına restart atarsan hiçbir kalıntı kalmaz." ( ezpubgmle ilgili ne yapmalıyım oda var onda silmelimiyim siliceksem neleri silmeliyim)Format atmak ne alaka hocam nerde yazıyor format at diye?
dostum restrat dediği bilgisyarı yeniden başlatmak. uçmayalım o kadar"bilgisayarına restart atarsan hiçbir kalıntı kalmaz." ( ezpubgmle ilgili ne yapmalıyım oda var onda silmelimiyim siliceksem neleri silmeliyim)
games kısmını bulamadımProgram Data/Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını silin.
AppData/Local/Riot Games klasörünü tamamen silin.
Games/League of Legends/Config ve Logs klasörünü tamamen silin.
Çalıştır > "%appdata%" LPRB klasörünü tamemen silin.(Özel cha. vs. config kullanıyorsanız başka bir yere kaydedin zip veya rar halinde.)
Çalıştır > "Temp" Recent" "%temp%" "Prefetch" klasörlerini temizle, önemsiz dosyaları atlayabilirsin.(Recent kısmını atlayabilirsin.
yardımcı olmuştur umarım
evet.silmessek banmı yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?