Onaylı Üye
ses geliyor oyun bulundu diyor programda izlediğim gibi yapıyorum ama hiçbirşey açılmıyorHerşeyi Yaptığına Eminmisin Knk Ses geliyormu felan 3 kere uyarı sesi gelicek sonra acılcak ???
onaylı üyesin indirebilirsinSen gene iyisin ben yükliyemiyorum daha xD
hiçbir hata yok oyunda bulundu yazıyor ama girince hiçbişey gelmiyorSS atarsan yardımcı olabilirim. Oyun bulundu diyor mu yada bir hata falan veriyor mu ?
hiçbişey yokReklam engelleyici varsa kapat öyle dene
virüs programı yüklü bile değilHocam virüs programını kapat
1 kere ses geliyor sonra oyun bulundu diyor girince hiçbişey gelmyior ekranıma bi tuşa falanmı basıcamBir Sıkıntı Var Da İlkez Senden Duyuyorum Çünkü Acılması Hatasız Felan Olması Garip...
F5 Basmayı denehiçbişey yok
Hayır Tuşa Basmıyorsun Kapat Yeniden Aç Pc yi Tekrar Denermisin ?virüs programı yüklü bile değil
Post automatically merged:
1 kere ses geliyor sonra oyun bulundu diyor girince hiçbişey gelmyior ekranıma bi tuşa falanmı basıcam
win7 bilgisayarımVirüs programı değil yüksek ihtimal windows 10'sun arama kısmına Virüs ve Tehdit Koruması yaz ordan Gerçek Zamanlı Koruma'yı kapat.
kapatıp yeniden açtım ama olmadıHayır Tuşa Basmıyorsun Kapat Yeniden Aç Pc yi Tekrar Denermisin ?
kapatıp yeniden açtım ama olmadı
Post automatically merged:
nasıl yaptıgımı anlatayım önce lole giriyorum sonra xfprocejt.exe adlı dosyayı çalıştırıyorum yönetici olarak sonra oyuna giriyorum antreman moduna sonra siteye girip lazysharpı çalıştırıyorum bi kere ses geliyor sonra oyun bulundu diyor giriyorum ama hiçbişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?