15 Ağu 2022 #1 anakinrey Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2017 Mesajlar 97 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Yukarda da bahsettiğim gibi dns değişimi yaptım fakat hiç biri işe yaramıyor cloud warp ile de çok zor oluyor başka çözümü yok mu bunun modemi resledim yine bir işe yaramadı ?
Yukarda da bahsettiğim gibi dns değişimi yaptım fakat hiç biri işe yaramıyor cloud warp ile de çok zor oluyor başka çözümü yok mu bunun modemi resledim yine bir işe yaramadı ?
Çözüm T T Teodora 15 Ağu 2022 Malesef başka bir çözümü yok sorun bizden kaynaklanmıyor vpn kullanımı şart. Türkiye altyapısındaki sorun düzelene kadar bekleyeceğiz.
Malesef başka bir çözümü yok sorun bizden kaynaklanmıyor vpn kullanımı şart. Türkiye altyapısındaki sorun düzelene kadar bekleyeceğiz.
15 Ağu 2022 #2 Teodora T ワイフ Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 570 Çözümler 213 Tepki puanı 144 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Malesef başka bir çözümü yok sorun bizden kaynaklanmıyor vpn kullanımı şart. Türkiye altyapısındaki sorun düzelene kadar bekleyeceğiz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Malesef başka bir çözümü yok sorun bizden kaynaklanmıyor vpn kullanımı şart. Türkiye altyapısındaki sorun düzelene kadar bekleyeceğiz.