LoL script nasıl kullanılır ve nelere dikkat edilmelidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet son 4 dakika, onaylı üye olup LoL'de scipt kullanabileceğim ancak nasıl kullanılır ve nelere dikkat etmem gerek, bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Evett son 4 dakika. onaylı üye olup lolde scipt kullanabilicem ancak nasıl kullanılır ve nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
kullanmayı bosver loadla yeter space iile combo x c v ile farm
nelere dikkat etmelisin: xerath ve draven oynarken ezevade acık olmasın oto dodgeler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk çok fazla skil dodgeleme arada bi ye belli etme
tuşların yerini iyice öğren ve reportlanma direk ban yersin küfürden bile

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamlar dostum ilk önce Script kullanmaya başladıgında çok ağresif yapacaksın ve öleceksin ve morelin bozulacak oynamak istemeyeceksin ilk önce ölümsüz değilsin bunu unutma normal oynuyormuşsun gibi hatalarını bekle karşı tarafın farm yap ve zamanında saldır sadece belirli karekterler de çok iyi çalışıyor yavaş yavaş alışırsın kullanırken ve Sayfadaki Cha configini indir daha iyi mümkünse prenle oyna daha çok win alırsın ama tek başınada hatasız oynarsan win alırsın Script ban yedirmiyor ticket atılırsa yiyebilirsin ama TR sunucusunda ticketlere bakmıyorlar zaten

Space tuşuna basılı tutarak combo yapabilirsin c tuşu ile minyonlara son vuruş atabilirsin v tuşu ile koridoru itebilirsin Tab tuşu ile evade yani doclamayı kapatıp açabilirsin bazı yerlerde kapat belli etmek istemiyorsan

Aklıma gelmeyen birşeyler olabilir burdan sorarsan cevap verebilirim bir de kesinlikle cha configi indir ve kullan unutma bunu "Ve buraya yorum atan onaylı üye olmayanları dinleme yorum kasmaya çalışıyorlar"

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka vayne oyna topta farmını iyi yaparsan cok gücleniyon ama sakın scriptim ben 1v5 atarım deme öyle olmuyo :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evade ayarlarını biraz kısmanı öneririm birde low ban rate yazan ayarlara dokunmamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...