Burada amacım rakip olmak değil heveslendiğim bir konuyu öğrenmek...Kim niye kendine rakip oluştursun ki adamlar bu işi yaparak para kazanıyorlar
Yorumunuz için teşekkür ederim ve önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır?Kimse sana oturup da hile nasıl yazılır diye öğretmez. Kodlamaya da hile yazayım diye başlanmaz. İlk olarak temellerini öğrenmelisin. En basit olaylara bile aylarca çalışman gerekirken şu anda lolde bir hile yapabilmek için aylardan fazlasını ortaya koyman gerekir. Ufak tefek araştırmalarla yapılabilecek bir şey değil bu. Her gün zamanının bir kısmını ayırıp bir şeyler katman gerekecek kendine. Ben de şu an öğrenme safhasındayım ve hile yapacağım diye başladığım işte şu an temelleri öğrenmeye döndüm çünkü bir şeyler öğrenmeden yapamazsın. Trainer olarak offline oyunlarda belki bir şeyler başarabilirsin veya korumasız oyunlarda bir şeyler yapabilirsin ama Lol ve bunun benzeri anti hile yazılımı olan oyunlarda hile yapmak o kadar basit bir şey değil. 3 - 5 günü bırak dediğim gibi aylarca zamanını harcamalısın. Belki de 1 senede kendini anca yoğurursun.
Udemy üzerinden 2 adet ders aldım. Bir tanesi forumdaki bir üyeye ait. Hile konusunda bilgilendirmeler yapıyor tavsiye ederim. Diğeri de C# öğrenme üzerinden. Zaman zaman offline veya korumasız oyunlarda kendimi pekiştiriyorum, öğrendiğim kavramların vs küçük çaplı programlar yazarak mantığını kavramaya çalışıyorum. Bir hata ile karşılaştığımda ilk olarak kendim bulmaya çalışıyorum, bulamazsam google ile aramaya çalışıyorum, o da olmazsa burada konu açıyorum. Zaman alacak ama bir şeyler kavrıyorsunuz git gide. Anti-cheat bypass kısmında çok zorlanmıştım ki hala öyle. Ama sıkılmadan devam etmek gerek.Yorumunuz için teşekkür ederim ve önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?