Bence kimse bu şeyleri youtube'da öğretmeyecek. seni tanıyanlar ve sana bir konuda yardımcı olacaklarsa.Arkadaşlar 3 gündür bu konuya aşırı merak saldım ve birkaç araştırma yaptım fakat genede istediğim sonuca ulaşamadım ve konu açmaya karar verdim. Uzatmadan konuya geçeyim.
League of Legends te Yaklaşık 3 aydır script ile oynuyorum ve nasıl çalıştığı ve neler yapabileceğini merak ettim, acaba kendimde bir script yapabilir miyim diye düşünmeden edemedim. En sonunda denemeye karar verdim ve internetten araştırmaya koyuldum fakat bununla alakalı ne bir ders videosu niteliğinde bir şey nede bir yazı bulabildim. Kendim bir şekilde öğrenebilir miyim diye zamanında forumda bulduğum bir scriptin source kodu vardı ona baktım fakat anlayamadım. Bunu öğretebilecek birileri var mı merak ediyorum. Forumda illaki vardır çünkü LPReborn olsun WindSharp olsun kaliteli hilelere imza atmış bir topluluk burası. Eğer ders niteliğinde bir şeyler veriyorsanız öğrenmek isterim.
Not: Yazılım konusunda yatkınlığım olduğunu düşünüyorum Zamanında php diliyle haşır neşir olmuşluğum var
Teşekkürler![]()