LoL Script Nasıl Yazılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Komut dosyalarını başlatmanın yolu C++ olmalıdır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3 gündür bu konuya aşırı merak saldım ve birkaç araştırma yaptım fakat genede istediğim sonuca ulaşamadım ve konu açmaya karar verdim. Uzatmadan konuya geçeyim.

League of Legends te Yaklaşık 3 aydır script ile oynuyorum ve nasıl çalıştığı ve neler yapabileceğini merak ettim, acaba kendimde bir script yapabilir miyim diye düşünmeden edemedim. En sonunda denemeye karar verdim ve internetten araştırmaya koyuldum fakat bununla alakalı ne bir ders videosu niteliğinde bir şey nede bir yazı bulabildim. Kendim bir şekilde öğrenebilir miyim diye zamanında forumda bulduğum bir scriptin source kodu vardı ona baktım fakat anlayamadım :D. Bunu öğretebilecek birileri var mı merak ediyorum. Forumda illaki vardır çünkü LPReborn olsun WindSharp olsun kaliteli hilelere imza atmış bir topluluk burası. Eğer ders niteliğinde bir şeyler veriyorsanız öğrenmek isterim.

Not: Yazılım konusunda yatkınlığım olduğunu düşünüyorum Zamanında php diliyle haşır neşir olmuşluğum var

Teşekkürler :)
Bence kimse bu şeyleri youtube'da öğretmeyecek. seni tanıyanlar ve sana bir konuda yardımcı olacaklarsa.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
yazılım konusunda yeterince bilgili olursan kendi başına çözebileceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Umarım amacına ulaşırsın biraz zor ama d.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorantın ilk çıktığı zamanlar volarant hilesinden kazanılan parayı öğrenmiştim bir discordda bende öğrenmek istedim ama bi tane abi bana bunlar öyle hemen gaza gelip öğrenebileceğin şeyler değil demişti bazı oyunlarda gerçekten kodlamada iyi seviyede olman gerekiyormuş benim hevesim kırılmıştı ama cidden bu işi öğrenmek istiyorsan bu forumda vardır sana yardımcı olabilecek birisi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok zor bi istek hocam seninki kimse bunu sana öğretmek istemez

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Probably just spend money to learn programming courses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...