Üye
Merhaba, BGX, RTX, LS, Pentasharp scriptlerinden hangisini almalıyım sizce? LS almak istiyorum fakat çok pahalı, hangisi safe? Dikkatli oynarsam ban yemeyeceğim hilelerden tavsiye verir misiniz? Teşekkürler.
Dikkatli oynayıp bazı şampiyonlarda ve oyunda gereken önlemi alacağım zaten öyle oynayacağım? Sadece soruyorum hangisini almalıyımBu saydıklarından hepsiyle dikkatli oynasan da ban yiyeceksin ki zaten rtx bgx'in ***** versiyonu bütçeni yükseltip priv scriptlere yönelmen gerekiyor yoksa bunların hepsi ile zaten ban yiyeceksin
Rtx alabilirsin o haldeDikkatli oynayıp bazı şampiyonlarda ve oyunda gereken önlemi alacağım zaten öyle oynayacağım? Sadece soruyorum hangisini almalıyım
onu sanırsam sadece clientin içerisine ekleyeckelr öyle söylendiRTX Power'dan bahsediyor isek, BGX'in crâck versiyonu fakat şuan dt ve banlatmakta ud ürünler için private sürümlere yönelmen gerekiyor onlarda tuzlu ve alması kolay değil Imperial'in semi public versiyonu şuan satışta ki ud olmalı tercih edebilirsin fakat ne zaman dt olacağı bilinmez 75€ aylığı onun dışında (şimdilik) CPU/GPU'un destekliyor ise dualboot ile bilgisayarının bir diskine hackintosh macOS kurup bgx macOS key alıp oynayabilirsin aylığı 50$ (macOS'da şuan vgk yok manual inceleme ve bot hesap dışında yasaklanmıyorsun fakat bu sene sonu geleceği söylendi.)