LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Bir Çeşit Oyun Hilesi Diyeyim Sen Anlaya şu script olayını hala çözemedim nasıl yapıyorsunuz ?
You To
Ban Riski Az Olacak Diyebilirimban riski daha az okan bişey cıkarın bari ban ban ban ban nereye kadar ban
Teşekkürler<3Yeni projeniz hayırlı olsun eminim güzel birşey çıkıcak başarılar
You wait thisim waiting for this
Eyw KardeşimYolun Açık olsun
bunları sen yaptıysan ellerine sağlık hic türk script platform yok devamı gelirse çok iiyi olur evade olmasada olur orb predic hero scriptleri olsa yeter @emir6956
Scripti Tam Anlamıyla Bitirmiş Değilim Bir Kaç Şey Daha Eklemem Lazım Script Bana Ait Değil Başka Bir Platforma Ait Sadece Scripti Unpack Edip Dil Değiştireceğim Unpack İşlemini Bitirdim Dili Değiştirmeye Çalışıyorum Da Biraz Zaman Alacak Gibi Duruyor Çünkü Çok Farklı Bir Dil Vietnamca Olabilecek En Kısa Sürede Dil Değiştirmeye Çalışacağım Eğer Mümkün Olmaz İse Sizlere Discord Adresimi Vereceğim Ve Oradan Özel Olarak Ücretsiz Bir Şekilde Elden Vereceğim...source code ? ??
Dostum League Sharp Malesef Artık Çalışamayacak Durumda Onun Üzerinde Çalışmak Vakit Kaybı Olur Dilerseniz Source Kodunu Sizlerle PaylaşabilirimDostum buna yeteneğin var gibi benim hiç yok sorgulamak pek haddime olmaz ama script programı yapabiliyorsan leaguesharp'ın eski scriptleri bence harikaydı onlar üzerine çalış derim
Reis ne zaman çıkar
Çıkardık Da Konumuz Kapandı Dc Den Bize UlaşabilirsinizDc ni verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?