ellerine sağlık gardaşım <3Merhaba arkadaşlar ağlayan arkadaşlara en sonunda susturmak ve kudurtmak adına internette gördüğüm script videolarından bir edit yaptım sizinle paylaşmak istiyorum oyun sonu yok sizi şöyle report edeceğim yok şöyle ticket atacağım diyenleri kudurtmak için bu videoyu oyun sonu lobiden atalım diye yaptım.
İyi seyirler...
Video gizli olduğu için linke sahip olanlar izleyebilir:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hahaha cok efsane vıdeo elıne saglıkMerhaba arkadaşlar ağlayan arkadaşlara en sonunda susturmak ve kudurtmak adına internette gördüğüm script videolarından bir edit yaptım sizinle paylaşmak istiyorum oyun sonu yok sizi şöyle report edeceğim yok şöyle ticket atacağım diyenleri kudurtmak için bu videoyu oyun sonu lobiden atalım diye yaptım.
İyi seyirler...
Video gizli olduğu için linke sahip olanlar izleyebilir:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Teşekkür ederim. Vegas pro + After EffectÇok güzel bir edit olmuş dostumda kullandığın edit programını merak ettim
Edit harika
Not:komple farklı font yazı kullanimı yasak dostum
Vegas proda video editi yapıp efektleri after effekt ile mi yaptın ?Teşekkür ederim. Vegas pro + After Effect
evet öyle yapmıştır başka türlü nasıl yapcak benim merak ettiğim neden vegas pro kullanıyorVegas proda video editi yapıp efektleri after effekt ile mi yaptın ?
Mp4 edit hazırladığından dolayı renderda grafik ve görüntü kalitesinde düşme olacağı için vegas proda kalite düşmeden düşük boyutlu render dosyaları elde edilebiliyorevet öyle yapmıştır başka türlü nasıl yapcak benim merak ettiğim neden vegas pro kullanıyor
Şöyle ki arkadaşlar o effect li videoları ben yapmadım internetten buldum ve video edit yapım aşamasından bir kısmını da koymuş video mizah amaçlı ama mesleğim zaten videographerlik olduğu için effectlerin hepsi After effect den yapılıyor bu videonun aynısını bende yaparım ama uğraşmak istemedim düz kurgu için vegas proyu kullanıyorumevet öyle yapmıştır başka türlü nasıl yapcak benim merak ettiğim neden vegas pro kullanıyor
hocam peki premiere pro ile vegas pro farkı ne ? bende şimdi ufaktan bu işlere girmeye başlıcam önden bilgi topluyorum iyi denk gelmiş olsun ben premiere pro ile yapmayı düşünüyordumŞöyle ki arkadaşlar o effect li videoları ben yapmadım internetten buldum ve video edit yapım aşamasından bir kısmını da koymuş video mizah amaçlı ama mesleğim zaten videographerlik olduğu için effectlerin hepsi After effect den yapılıyor bu videonun aynısını bende yaparım ama uğraşmak istemedim düz kurgu için vegas proyu kullanıyorum
Şöyle ki arkadaşlar o effect li videoları ben yapmadım internetten buldum ve video edit yapım aşamasından bir kısmını da koymuş video mizah amaçlı ama mesleğim zaten videographerlik olduğu için effectlerin hepsi After effect den yapılıyor bu videonun aynısını bende yaparım ama uğraşmak istemedim düz kurgu için vegas proyu kullanıyorum
Güzel video kafa yapını da sevdim eline sağlıkMerhaba arkadaşlar ağlayan arkadaşlara en sonunda susturmak ve kudurtmak adına internette gördüğüm script videolarından bir edit yaptım sizinle paylaşmak istiyorum oyun sonu yok sizi şöyle report edeceğim yok şöyle ticket atacağım diyenleri kudurtmak için bu videoyu oyun sonu lobiden atalım diye yaptım.
İyi seyirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?