25 Eyl 2020 #1 oseee41 O Yaralarım vücudumda değil ruhumda Süper Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 632 Çözümler 24 Tepki puanı 49 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Ryze minyona skıll atmıyor.Minyon harici herşeye atıyor.Comboda atıyor.Shift menüsündeki ryze sekemsinde herşeyi on yapıyorum yine atmıyor.Evade on yazısının altında mavi yazıyla farm skill off yazıyor.Onu nasıl on yapıcaz?
Ryze minyona skıll atmıyor.Minyon harici herşeye atıyor.Comboda atıyor.Shift menüsündeki ryze sekemsinde herşeyi on yapıyorum yine atmıyor.Evade on yazısının altında mavi yazıyla farm skill off yazıyor.Onu nasıl on yapıcaz?
Çözüm O O oseee41 25 Eyl 2020 Çözümü buldum.Yapamayan arkadaşlar için mausenin orta tekerleğiyle açılıp kapanıyormuş.
25 Eyl 2020 #2 bayramefe1 B Onaylı Üye Katılım 23 Eyl 2020 Mesajlar 85 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI o şampiyon ayarı değilde sanırım üstteki direk hilenin ayarlarında var sen bir o hilenin ayarlarını kurcala heronun ayarlarıyla alakası yoktu onun Oyla 0 Olumsuz oyla
o şampiyon ayarı değilde sanırım üstteki direk hilenin ayarlarında var sen bir o hilenin ayarlarını kurcala heronun ayarlarıyla alakası yoktu onun
25 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 oseee41 O Yaralarım vücudumda değil ruhumda Süper Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 632 Çözümler 24 Tepki puanı 49 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Çözümü buldum.Yapamayan arkadaşlar için mausenin orta tekerleğiyle açılıp kapanıyormuş. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm