Oyunu oynuyorum mobile legends ten geldim ama çok zor geldi bana alışamadım bu Script ne kadar faydalı olur bana tavsiyen nedir
Oyunu tam öğrenmeden script hiçbir işine yaramaz.Oyunu oynuyorum mobile legends ten geldim ama çok zor geldi bana alışamadım bu Script ne kadar faydalı olur bana tavsiyen nedir
Dostum 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım
Elobuddy tr Forum moderatörüydüm bana işimi öğretme
Post automatically merged:
Dostum combo,Dodge,harras dürtme ve farm alıyor otomatik ama biraz zeka işi düzgün zekice kullanamazsan iş yapmaz
Dostum Moba oyun olduğunu biliyorum mantığını da biliyorum Script ne kadar faydalı olur onu soruyorumPost automatically merged:
Nedense 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım cümlesine güldümBunun çokta profesyonel bir yanı yok az oyunu biliyorsan az script teki ingilizce terimleri anlayabiliyorsan gerisi geliyor.
haklısın fakat bazıları scripti ölümsüz sanıyorPost automatically merged:
Nedense 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım cümlesine güldümBunun çokta profesyonel bir yanı yok az oyunu biliyorsan az script teki ingilizce terimleri anlayabiliyorsan gerisi geliyor.
Dostum Moba oyun olduğunu biliyorum mantığını da biliyorum Script ne kadar faydalı olur onu soruyorum