LoL script seri güzel minyon yapamıyor elobuddy gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence uğraşırsan yaparsın, başarılar dilerim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
baaanada yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunu oynuyorum mobile legends ten geldim ama çok zor geldi bana alışamadım bu Script ne kadar faydalı olur bana tavsiyen nedir

script rakibin skillerinden kacmana rakibe daha hizli ve doğru combolari yapmana farmlari kolay almana yardımcı oluyor mesala draw sayesinde rakibin sana attiği skilleri ve mesafeleri görebiliyorsun kendi skillerinin mesafelerinde

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aynı hata bende de oluyordu, sonra kendi kendine çözüldü sanırım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Dostum 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım
Elobuddy tr Forum moderatörüydüm bana işimi öğretme

Dostum combo,Dodge,harras dürtme ve farm alıyor otomatik ama biraz zeka işi düzgün zekice kullanamazsan iş yapmaz

Nedense 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım cümlesine güldüm :) Bunun çokta profesyonel bir yanı yok az oyunu biliyorsan az script teki ingilizce terimleri anlayabiliyorsan gerisi geliyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Scripte cok fazla yuklenme kendınde bırseyler kat

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI

Nedense 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım cümlesine güldüm :) Bunun çokta profesyonel bir yanı yok az oyunu biliyorsan az script teki ingilizce terimleri anlayabiliyorsan gerisi geliyor.
Dostum Moba oyun olduğunu biliyorum mantığını da biliyorum Script ne kadar faydalı olur onu soruyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI

haklısın fakat bazıları scripti ölümsüz sanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eyv emeğine sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Beyler bu script nerden indiricem bulamadım bi yardımcı olabilicek varmı ayarlarında falan

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
spam atmayın gereksiz bilgi kirliliği yapmayın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum Moba oyun olduğunu biliyorum mantığını da biliyorum Script ne kadar faydalı olur onu soruyorum

Dostum ben de sana cevap vermemiştim orada. Konu sahibine cevap vermiştim. Senin soruna gelirsek script aslında zararlıdır kullandıktan sonra tüm yeteneğini neredeyse kaybedersin. Kolum nerede dersin. Çünkü last hit yapıyor otomatik adamlara dalıyor space bastığında her şey çok daha kolay oluyor. Ha diyeceksin ki bununla challanger mı olunuyor kısa sürede. Aksine olamazsın artık neredeyse her script 1 haftaya kalmaz patlıyor, hesabın patlıyor daha doğrusu. Onun dışında millet senin script olduğunu anlayabilir. O yüzden biraz tecrübe gerekiyor diyorum. Bazı herolar belli ettirir. Belli bir tecrübe kazandıktan sonra evade kapatılır çünkü en çok belli ettiren odur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...