Developer
Seçkin Üye
ls bile 2 günde banlatıyor, hala ban yemedin miMerhaba,
Öncelikle ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Satın alma sürecinden kuruluma kadar her aşamada gerçekten çok yardımcı oldunuz. Ürünü sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Bu kadar ilgili ve çözüm odaklı olmanız gerçekten takdire şayan. Emeğiniz için tekrar teşekkür ederim, başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılar.
knk bu başka 1.5 ay kullandım sorunsuz pc yanmasa devam ediyodumls bile 2 günde banlatıyor, hala ban yemedin mi
50. maçta banlandımls bile 2 günde banlatıyor, hala ban yemedin mi
Evethala ud midir?
Anlayamadım sorunuzuOyun sonrası log işlemleri nasıl ilerliyor hocam
ban riskini azaltmak için oyun sonrası log silme işlemi yapılıyor genelde hocam o yok galiba belirtmemişsinizAnlayamadım sorunuzu
Ürünümüz o tarz şeylere gerek duymuyor, farklı yöntemler kullanıyoruz,ürün safedirban riskini azaltmak için oyun sonrası log silme işlemi yapılıyor genelde hocam o yok galiba belirtmemişsiniz
Hwid banınız var ise spoofer almalısınız, ürün güvenliban durumu nedir? şu ana kadar dt oldumu ve hwid banlı biri kullanabilir mi spo var mı
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimGüncel olarak kullanıyorum çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim Alın aldırın
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimartık lol için de konuşurum 8 gün kullandım toplamda herhangi bir ban söz konusu değil
tabi replenirseniz o ayrı mesele orasını bilemiyorum
çoğunlukla oynadığım çarlarda yasuo lux victor irelia illaoi kogmaw yani lolün mimlenmiş karakterleri çoğunlukla bide
warp açıksa vpn değişin hocamDiscord linki çalışmıyor.Arkadaşlık isteği gönderdim.
Selam brom 1 haftalık veya aylık alsam yardımcı oluyor musun nasıl kurarım nasıl açarım vs bir de ban wawe ne durum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?