Hayır yemezsin eskiden memoryhackersde sadece üyelere özel scriptler vardı onları kullanırken ban yemiştim ama valoranta gecmediLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
Hayır yemezsin eskiden memoryhackersde sadece üyelere özel scriptler vardı onları kullanırken ban yemiştim ama valoranta gecmediLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
düşük bir ihitmal legit oynarsan sorun olmazLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
Hala var ya hocam lol scriptler vs.Hayır yemezsin eskiden memoryhackersde sadece üyelere özel scriptler vardı onları kullanırken ban yemiştim ama valoranta gecmedi
yemezsin ikisi birbirinden bağımsız şeylerLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
yedirtmez ben kullanıyorum bayadır yani hiçbir sıkıntı yokLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
valodan ben yiyince ana kart banı atıkları için o ıp ve ID ler banlanıyor diye biliyorum lolden yersen bişey olmuyor ama valodan yersen banlanıyosun diye biliyorum bilmiyorum ynalışmı bilmiyorum ama bildiğim böylevalorantta ban yersen lolde, lolde ban yersen valorantta sorun olmaz. sadece ban yediğin oyunu oynayamazsın
Valoda legit oynasanda yersin çok report yediği süreceEğer legit oynarsan yemezsin
yedirmezLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
ban yemezsin ama sen yinede işini riske atmaLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım
hocam ban yemezsin sadece ban yersen lol için yersin oda hesap banı olur başka hesapla devam edersinLol script kullandığım için valodan ban yermiyim girsem vs. valoyu ve vanguardı sildim bu yüzden ne yapmalıyım