Windows 11 22H2 versiyonunu kullanıyorum. LoL script bu sürümde çalışıyor mu? Şayet çalışmıyorsa Windows sürümünü düşürmenin bir yolu var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, Hilelerimiz, Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi: https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
şu yeni yorum yapanlara inanma hepsi üye scye erişimleri bile yok
22h2 sürümü windows 11 kullanıyorum ve sc çalışmıyor belki güncelleme gelmiştir bilemem fakat bende sürüm düşürmeye çalıştım scyi kullanmak için ama tek yöntem win 10 a geçmek gibi duruyor
kanka çalışıyor ama bi sürümde sanırım desteklenmiyordu onu hatırlamıyorum ama dene aten çalışıyorsa çalışıyodur sende yoksa düşürmek için youtubeden bakarsın
Windows 11 22H2 versiyonunu kullanıyorum. LoL script bu sürümde çalışıyor mu? Şayet çalışmıyorsa Windows sürümünü düşürmenin bir yolu var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben win 11 dimsaçma sapan hatalar alıyodum çalışmıyordu win 10 a geçtim önerim sende win10 1909 a yada 21h2 ye geç herşeyin sorunsuz çalıştığı sürümler bunlar
Hayır bu sürümü desteklemiyor Windows 11 21H2 sürümünü destekliyor Windows 10'un çoğu sürümülerini destekliyor tavsiyem Windows 10'a geçmen problemsiz oynarsın
Merhabalar, Hilelerimiz, Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi: https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/