Seçkin Üye
3 kere silip yükledim ama tekrar deniyorumC deki Bogaripper Klasörünü Silip Tekrar Yükle Hata Devam Ederse Yazarsın .
aynı sorun hayla devam etmekteC deki Bogaripper Klasörünü Silip Tekrar Yükle Hata Devam Ederse Yazarsın .
hyrDüzeltebildin mi?
c lerin eksik olup olmadığını nasıl kontrol ederim ne kadar c yüklemem lazım veya hangilerini bilmiyorum kic+ ların eksik gedik yüklemen gerekn bişi olmasın bi kontrol et
büyük ihtimal c ler yüzündenhyr
Post automatically merged:
c lerin eksik olup olmadığını nasıl kontrol ederim ne kadar c yüklemem lazım veya hangilerini bilmiyorum ki
büyük ihtimal c ler yüzündenhyr
Post automatically merged:
c lerin eksik olup olmadığını nasıl kontrol ederim ne kadar c yüklemem lazım veya hangilerini bilmiyorum ki
loederın açık olduğundan emin ol dostumLolde Güvenlik duvarım falan kapalı arkadaşlar bana kapat demyim baştan söylüyorum
lol sc yükle dediğimde bogaripper yüklenirken hata veriyor hata hızlıca kapanıyor hatanın ssini aldım resim bırakıcam oyun beklenıyor oyuna giriyorum oyun buldu diyor ama hile aktif olmuyor buyuk ihtimalle bu hata yuzunden hatada yazan ddl indirdim systm32 ve syswow64 e attım ama düzelmedi işletim sistemim 64x
Hepsini derken anlamadım c++ kurdum benArkadaşlar Sorun C lerdeymiş Hepsini Kurdum sorun çözüldü bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?