Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lol script yeniyim nasıl kullanmayı öğrenebilirim?
Sa arkadaşlar lol ilk defa script indirdim hayatımda nasıl iyi bi şekilde kullanmayı öğrenirim bi yerde video var mı veya öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
ya farm yaaprken v tuşu adama kombo yapacakken space tuşuna basılı tutuyorsun mauseyi çevirdiğin yere kombo yapıyor çok zor değil alışırsın bikaç denemeye
Bende senin gibi sene 2015 felan sc kullanmaya başladım sc ile bi kere oynandıktan sonra bidaha normal bir şekilde asla oynayamıyorsun bütün reflekslerin kayboluyor ve scden vazgeçemiyorsun benden sana tavsiye yol yakınken dön ve kullanma emin o normal hilesiz oynamak daha iyi hem artık ban atmayan sc yok max 1 haftaya ban yersin bunun için değmez.
Antrenman modunda dene botlara karşı zaten basit kanka tavsiyem ireliayla başla ben hep 3 tuş kullanarak oynuyodum son vuruş atma haraslama bide full combo xD
Legit oynamak istiyorsan ve banlanmamak istiyorsan Evade özelliğini kapatarak oynamayı deneyebilirsin, zaten Orb ile dodge atmak çok kolay oluyor. Onun dışında sabit bir pingin varsa Script ile çok daha iyi şeyler yapabilirsin ve her oyuna başlamadan önce menüden rakip takıma göre bir ayar yapmayı unutma.