Çözüldü lol script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
daha kaçıncı konu açışım bilimiyorum ya konuda başka soru soraralar yada mesaj kasanlar gelir neyse THe ordinal 7118 couldnot be located in the dynamic link library mfc90u.dll scriptte oyun bekleniyor yazarken bu hata çıkıyor pencere açılıp

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Benim bilgim bu kadar istersen yetkili birine mesaj at
eyw sabahtan beri uğraştım olmadı pes ediyorum ben size iyi hileler
Post automatically merged:

beyler sorunu çozdum sabahtan beri açtığım 4 konuda bana yardım etmeye çalışan abilerime kardeşlerime çok teşekkür ediyorum konularımda boş konuşup masaj kasanlardaa inşallan beddualarım gidiyodur nnasıl çozdun derseniz all in one runtimes ile tüm visualleri tekrar kurdum kurmadan once hepsini de sildim tekrardan çok teşekkürler
Post automatically merged:

Windows 10 mu kurulu 7 mi?
10 kanka gerek kalmadı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...