26 Haz 2020 #1 BendisT B Onaylı Üye Katılım 1 May 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Dün gece oynadığım scriptle bu sabahten itibaren oynayamıyorum oyuna girdiğim anda atıyor tekrar aynı sorunu yaşayan var mı
Dün gece oynadığım scriptle bu sabahten itibaren oynayamıyorum oyuna girdiğim anda atıyor tekrar aynı sorunu yaşayan var mı
Çözüm emre75364 26 Haz 2020 BendisT' Alıntı: Dün gece oynadığım scriptle bu sabahten itibaren oynayamıyorum oyuna girdiğim anda atıyor tekrar aynı sorunu yaşayan var mı Genişletmek için tıklayın ... küçük bir güncelleme geldiği için fix güncellenmesini bekliyeceğiz
BendisT' Alıntı: Dün gece oynadığım scriptle bu sabahten itibaren oynayamıyorum oyuna girdiğim anda atıyor tekrar aynı sorunu yaşayan var mı Genişletmek için tıklayın ... küçük bir güncelleme geldiği için fix güncellenmesini bekliyeceğiz
26 Haz 2020 #2 emre75364 Seçkin Üye Katılım 21 Ara 2015 Mesajlar 355 Çözümler 3 Tepki puanı 47 Ödüller 10 10 HİZMET YILI BendisT' Alıntı: Dün gece oynadığım scriptle bu sabahten itibaren oynayamıyorum oyuna girdiğim anda atıyor tekrar aynı sorunu yaşayan var mı Genişletmek için tıklayın ... küçük bir güncelleme geldiği için fix güncellenmesini bekliyeceğiz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
BendisT' Alıntı: Dün gece oynadığım scriptle bu sabahten itibaren oynayamıyorum oyuna girdiğim anda atıyor tekrar aynı sorunu yaşayan var mı Genişletmek için tıklayın ... küçük bir güncelleme geldiği için fix güncellenmesini bekliyeceğiz