Onaylı Üye
aynen knk dünde aynı şey vardı ama her el atmıyordu şöye bi çözüm bulmuştum oyun içinde açınca atmıyordu şimdi istersem oyun sonu gireyim gene atıyorhile fix yemeden önce demi atıyordu ?
hile ye mi lole misuanda fix den dolayı atıyorda aksam su olabilir alta attıgım zaman benide atıyordu tam onarım yaptım düzelmişti
tamam knk şimdiden sağollole sabah bi pack geldi şuanda kimsede script çalışmıyor eger hile güncellendikten sonra çalışmazsa bana özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım
knk wirar nasıl yapılıyo bilmiyorumEvet kardeşim guvenlik duvarın kalkdır acarken bunu soylemiyorum oyunu wirar yapıp calıştır yonetici olarak riot dosya konummuna erişemiyo senin için daha iyi olabilir
bende genel olarak vardı bu poblem ama arada sırada oluyordubende de aynı şekilde bugün bi denedim oyun başlar başlamaz attı artık beklicez düzeltmelerini yapcak bişe yok
bu arada güvenlik duvarım kapalıEvet kardeşim guvenlik duvarın kalkdır acarken bunu soylemiyorum oyunu wirar yapıp calıştır yonetici olarak riot dosya konummuna erişemiyo senin için daha iyi olabilir
aynen knk baktım ban yeme riski çok yüksekmişHotfix muhabbetini yapsak direk banlanır mıyız ki
riskli banlanırsın yüksek ihtimalHotfix muhabbetini yapsak direk banlanır mıyız ki
hile fix yedi güncellenmesini bekle güncellenirse oyundan yine atarsan senin bilgisayarında vardır bir sıkıntı kral https://giphy.com/Cc6NTfg9YE5Wdaha önceden hileyi açardım 5 10 saniye sonra oyundan atardı ve ya hiç atmazdı yani hile aktif olduğu gibi şimdi ise hile aktif olduğu gibi atıyor yani hileyle oynatmıyor ne zaman açarsam açayım aynı sorun sebebi ne olabilir şimdiden sağ olun
önceden de atıyordu oyundan ama ara sırahile fix yedi güncellenmesini bekle güncellenirse oyundan yine atarsan senin bilgisayarında vardır bir sıkıntı kral https://giphy.com/Cc6NTfg9YE5W
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?