Çözüldü lol script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
daha önceden hileyi açardım 5 10 saniye sonra oyundan atardı ve ya hiç atmazdı yani hile aktif olduğu gibi şimdi ise hile aktif olduğu gibi atıyor yani hileyle oynatmıyor ne zaman açarsam açayım aynı sorun sebebi ne olabilir şimdiden sağ olun

│RED│
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
suanda fix den dolayı atıyorda aksam su olabilir alta attıgım zaman benide atıyordu tam onarım yaptım düzelmişti

Çözüm
│RED│
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
lole sabah bi pack geldi şuanda kimsede script çalışmıyor eger hile güncellendikten sonra çalışmazsa bana özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
lole sabah bi pack geldi şuanda kimsede script çalışmıyor eger hile güncellendikten sonra çalışmazsa bana özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım
tamam knk şimdiden sağol
Post automatically merged:

Evet kardeşim guvenlik duvarın kalkdır acarken bunu soylemiyorum oyunu wirar yapıp calıştır yonetici olarak riot dosya konummuna erişemiyo senin için daha iyi olabilir
knk wirar nasıl yapılıyo bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende de aynı şekilde bugün bi denedim oyun başlar başlamaz attı artık beklicez düzeltmelerini yapcak bişe yok

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bende de aynı şekilde bugün bi denedim oyun başlar başlamaz attı artık beklicez düzeltmelerini yapcak bişe yok
bende genel olarak vardı bu poblem ama arada sırada oluyordu
Post automatically merged:

Evet kardeşim guvenlik duvarın kalkdır acarken bunu soylemiyorum oyunu wirar yapıp calıştır yonetici olarak riot dosya konummuna erişemiyo senin için daha iyi olabilir
bu arada güvenlik duvarım kapalı

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum oyuna güncelleme geldiğinden hile fixlendi şuan hepimiz hilenin güncellenmesini bekliyoruz

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
hile fix yedi güncellenmesini bekle güncellenirse oyundan yine atarsan senin bilgisayarında vardır bir sıkıntı kral https://giphy.com/Cc6NTfg9YE5W

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...